Monday 11 May 2009

Na iOtioti Ni Vosa I Tevita (Last Words of David)

Thought: Last Words Are Important: Here are David’s and Yahshua’s

......................................

Serving for the 11th May, 2009

Oqo na iotioti ni vosa nei Tevita. O Tevita na luve i Jese tagane, o koya na lumuti, o koya e sa vakadeitaki na nona veiliutaki, o koya e a lesi i koya na Kalou (Elohim) i Jekope, me daunisame kamikamica me tukuni e Isireli, 02 Na Yalo i Jiova a vosa e na gusuqu; ia na nona vosa sa toka e yamequ. 03 Na Kalou (Elohim) i Isireli e kaya O koya na vakaitamera duadua e Isireli a vosa vei au: O Koya e dauvakavulewa vei ira na tamata e dodonu me ra yalododonu, me liutaki ira era rerevaka na Kalou (Elohim). 04 O koya e na tautauvata kei na rarama ni mataka ni cadra na matanisiga, e na dua na mataka e sega na kena o; na mataka e galala mai na uca ia e vakavuna ga na kadre ni co. 05 E sega beka ni donu na noqu vale vua na Kalou (Elohim)? Baleta o koya ga a vakaduria vata kei au e dua na veidinadinati e tawamudu, e maqosa ka dei e na veika kece; baleta o koya e na vakayacora na veika kece au gadreva kei na noqu veilewa.

2 Samuela 23:1-5


“Ni sa sobuti kemudou oti na Yalo Tabu, dou na qai ciqoma na kaukaua; dou na qai Noqu ivaka­dinadina e Jerusalemi, e Jiutia raraba vata kei Samaria, me yaco i na mua yawa duadua kei vuravura.”

Cakacaka 1:8




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

131.

Me 11

2 Tui 1-3

Joni 3:22-36


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).