Sunday 11 April 2010

Vuki Vua Na Nona Kalou o Tevita (David Turns to His Elohim)

Thought: In The Midst Of Insecurities, Yahweh Is The Greatest Security

..........................................

Serving For The 11th April, 2010

Vei Jiova (Yahweh) au biuta na noqu inuinui; o na kaya vakacava vei au; Dro me vaka na manumanu vuka vakatabana i na veiulunivanua? 02 Baleta, raica o ira na ca era sa loveca nodra dakaititi, era sa vakarautaka na gasau me ra dreta na kena wa, me ra vanai ira na yalododonu e na butobuto. 03 Baleta kevaka era sa vakacacana na yavu sa vakarautaka oti tu o Jiova (Yahweh), na cava beka era na cakava rawa na yalododonu?

04 ¶ O Jiova e tiko e na nona vale tabu; na idabedabe vakatui nei Jiova (Yahweh) e tiko mai lomalagi; na yaloka ni matana e rai tiko, na bekabeka ni matana e vakadeuca na luve ni tamata. 05 O Jiova (Yahweh) e vakatovolei ira na yalododonu kei ira era ivalavala ca; na yalona e sevaki ira era taleitaka na itovo kaukaua. 06 Na tudai e na lutu sobu vei ira na tamata ca me vaka na uca; na bukawaqa, na salafa kei na cagilaba dauvakacaca e ivotavota ni medra bilo. 07 Baleta o Jiova e yalododonu, e dau taleitaka na ivalavala dodonu: Na matana e wanonovi ira era yalododonu.

Same 11:1-7.


Na Kalou (Elohim) e noda itataqomaki ka noda kaukaua, na dauniveivuke e dau tu voleka e na veiveigauna ni leqaleqa.

Same 46:1


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

101

April 11

1 Samuel 7-9

..


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).