Sunday 20 June 2010

Vakatakila Na Loloma o Hosea (Hosea Demonstrate Love)

Thought: In The Face Of Unfaithfulness, Yahweh Told Hosea To Demonstrate Love
......................................... 
Serving For Yom Reeshone 8th Tammuz, 5770
Oti qai kaya vei au o Jiova (Yahweh), Lako tale, lai veidomoni kei na dua na yalewa sa matau tu vua me dau caka ca, e dua e dau veidauci; me tautauvata ni dau lomani ira na luve i Isireli o  Jiova (Yahweh), e dina ga ni ra vuki tani me ra tosovi ira na kalou (elohim) era a dau rokova eliu, ka dau taleitaka na keke vakavuanikau. 02 Au mani voli i koya me mai noqu, e na isau e tinikalima na tikinisiliva kei na dua veimama na homara na parile. 03 Au kaya sara vua, O iko o na mai tiko vata kei au mo watiqu e na vica na siga; mo kakua ni saqamua tale tiko se veidauci kei na dua tale na tagane; o au talega au na cakava vaka kina e na vukumu. 04 Baleta o ira na luve i Isireli era na bula tiko me vica vata na siga, ni sega tiko na nodra tui, sega na nodra daunivakavulewa, sega na nodra isoro, sega na nodra icabocabo ni soro, ka sega ni dua me dara na efoti, ni vakama tiko na isoro boi.   05 E muri, o ira na luve i Isireli era na  qai lesu mai, ni ra sa vaqarai Jiova (Yahweh) na nodra Kalou (Mighty One) vata kei Davide na nodra tui; era na qai kilai Jiova (Yahweh) kei na Nona loloma, e na veisiga mai muri.


Na loloma e dau vosovosota vakadede ka dau yaloyalovinaka; na loloma e sega ni dauvuvu; na loloma e sega ni dau vakarairai ka sega ni dau dokadoka;


…. e colata na veika kece, e vakabauta na veika kece, e nuitaka na veika kece, ka vorata na veika kece.
08 ¶ Na loloma e sega ni tinidole; ia ke mani tu na parofisai, qori era na cala, ke tu na veimataqali vosavosa, qori e na takali, ke tu na kilaka qori e na seyavu.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
171
June 20
Tammuz 9
Nehemiah 12-13
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.