Friday 10 April 2009

Rogo o Tevita (David’s Popularity)

Thought: When We Meet Our Goliath, Remember It Is Not Our Might But That Of Yahweh That Counts.

....................................................................................................................


Serving For The 10th April, 2009

A dau lako o Tevita i na vanua cava ga e talai koya kina o Saula, qai dau rawata mai na qaqa; a mani lesi i koya kina o Saula me liutaki ira na tamata ni vala, qai rawata mai kina na nona taleitaki e matadra na tamata, vata kei ira na dauniveiqaravi nei Saula. 06 A qai yaco ni ra lesu tiko mai e na dua na gauna o Tevita, ni ra a lai valuti ira na kai Filisitia, ni ra a lako mai na yalewa ni nodra vei koro na kai Isireli, era qai lagalagasere mai ka meke mai me ra mai tavaki Saula na tui era qai qiria mai na tibereli kei na simibali ka ra mamarau tiko. 07 O ira na yalewa era a laga sere ni ra qiriqiri tiko, era qai veidredrevaki tiko ni ra kaya, O Saula e mokuta e duanaudolu ia o Tevita e mokuta e tininaudolu. 08 E yalokatakata o Saula, baleta ni sega ni taleitaka na vosa e tukuni tiko qai kaya, Era solia vei Tevita na tininaudolu ka solia vei au na duanaudolu; na cava tale sa qai vo vua, vakavo ga na matanitu? 09 Mai na siga qo lako yani, o Saula a sa tekivu me dau matacataki Tevita.

1 Samuela 18:5-9


Ke dua vei kemuni e lailai vua na vuku laiva me kerekere Vua na Kalou, (Elohim) o Koya e dau solia vei ira na tamata vakayauyau kei na yalololoma; e na qai soli dina vua.

Jemesa1:5



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

100.

Epereli 10

I Samuela 4-6

Luke 12:35-59



May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).