Tuesday 9 November 2010

akarokorokotaki Tamamu Kei Tinamu (Honor Your Father and Mother)

      Thoughts: Honor your Parents as You Would Honor Yahweh Your Creator.
 ........................
Serving For Yom Shlee-shee, 2nd Kislev, 5771
Vakarokorokotaki rau o tamamu kei tinamu; me rawa ni dede kina. na nomu veisiga e na vanua sa solia oqo vei iko o Jiova na nomu Kalou (Yahweh your Mighty One).


Vakarokorokotaki rau o tamamu kei na tinamu, me vaka e vakaroti vei iko o Jiova (Yahweh) na nomu Kalou (Mighty One); me rawa ni vakadedetaki  kina na nomu veisiga, me rawa tale ga ni toso vinaka kina vei iko na veika kece, e na vanua e solia vei iko o Jiova (Yahweh) na nomu Kalou (Mighty One).


A qai vosa vei Moshe o Jiova (Yahweh) ni kaya, 02 Vosa vei ira kece na nodra isoqosoqo na luve i Isireli, mo kaya vei ira, Mo ni yalosavasava; baleta o yau o Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Mighty One) au yalosavasava. 03 Na tamata kece me ra dau vakarokorokotaki tamana kei tinana, ka bula muria na noqu ivakaro; baleta o yau o Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Mighty One).


Na matamuni e na raica, oni na qai kaya O Jiova (Yahweh) sa qoroi tiko e na veivanua era koto sivia na iyalayala kei Isireli! 06 Na gone e na vakarokorokotaki tamana; kei na dauniveiqaravi, na nona turaga (master): ia o au, kevaka au dua na tama, evei beka na vakarokoroko e Noqu? Kevaka au dua na turaga (master), e vei na noqu dokai e kaya o Jiova ni lewe vuqa (Yahweh Tzva’ot) e na kemuni maliwa …..



Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
313
November 9, 2010
Reading
Hebrew Date

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.