Thursday 27 January 2011

Veiliutaki O Moshe Me Vaka Na Kalou (Moshe Leads As Elohim)

Thought: Anything But Total Obedience To Yahweh Is Disobedience
 ................................
Serving For Yom Khah Mee-shee, Shevat 22, 5771
KAYA o Jiova (Yahweh) vei Moshe, Raica, Au sa qisi i iko mo kalou (elohim) vei Fero, ia o Aharoni na tuakamu me nomu parofita.  2 Mo na tukuna na veika kece au vakarota vei iko, ia o Aharoni na tuakamu  me na qai vosa vei Fero, me sereki ira na luvei Isira'yili me ra biuta na nona vanua.  3 Ia au na vakaqataka na loma i Fero, au na qai vakalevutaka na noqu ivakatakilakila kei na noqu cakacaka mana e loma i Ijipita.  4 Ia o Fero e na sega ni vakarorogo vei kemudrau, meu na rawa kina ni totogitaki Ijipita, meu qai kauti ira tani mai, na noqu mata sotia kei ira na noqu tamata  na luve i Isira'yili, mai na vanua vaka Ijipita e na cakacaka  lelevu ni vakatulewa.  5 O ira na kai Ijipita era na qai kila ni o au o Jiova (Yahweh), niu sa dodoka yani na ligaqu meu saqati Ijipita, au qai kauti ira tani mai na luve i Isira'yili mai na kedra maliwa.  6 O Moshe vata kei Aharoni, rau a qai vakayacora na veika a vakarota o Jiova (Yahweh); kece qori rau a vakayacora.

Sauma o Samuela ni kaya, O Jiova (Yahweh) e sega ni taleitaka na isoro kama kei na imadrali, me tautauvata kei na Nona vinakata vua e dua me  talairawarawa i na nona vosa? Raica, na talairawarawa e vinaka vakaoti cake mai na isoro; kei na vakatudaliga mai na uro ni sipi tagane. 23 Na cakaisausau e tautauvata kei na talatalaidredre; na cakaisausau e dua na cala vakadomobula. Baleta ni o vakanadakuya na vosa i Jiova (Yahweh), o koya talega e na sega ni vinakati iko mo tui tale tiko.

Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
027/Blog No. 1167
January 27, 2011.
Reading
Hebrew Date
Shevat 22,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.