Monday 21 June 2010

Na Parofita O Jona (The Prophet Jonah)

Thought: Trust Yahweh At All Times Do Not Harbor Doubts About Him
 ...................................
Serving For Yom Shaynee 9th Tammuz, 5770
Sa qai masu o Jona e mata i Jiova (Yahweh) na nona Kalou (Mighty One) mai na loma ni kete ni ika ni kaya;  02 Au tagi vei Jiova (Yahweh) e na dela ni noqu leqa, qai rogoci au mai o koya;  mai na tikina titobu mai Sheola au qolou e na tagi, oni qai rogoca na domoqu. 03 Baleta oni a kolotaki au i na wasa titobu, i na uto ni wasaliwa; na ualuvu era a kui vakavolivoliti au; na ualuvu a qai ubi i au, na nomuni ua kece kei na biau era qai lomoci au. 04 Oti au qai kaya, Au sa kolotaki laivi mai matamuni; ia qo au sa na raica tale na nomuni vale tabu. 05 Na wai era luvuci au, me tara sara ga na yaloqu; na wai titobu e sogolaki au, na uluqu a qai vakotori sobu e na  soqulu ni wasaliwa.  06 Au dromu  sobu i na yavu ni veiulunivanua; na vuravura a qai soqota vei au na kena ilatilati me tawa mudu: ia oni qai vueta cake mai na noqu bula mai na rusa, i Jiova (Yahweh) na noqu Kalou (Mighty One). 07 Ni sa ciba na noqu bula e lomaqu,  Au a qai nanumi Jiova (Yahweh), sa qai cabe yani na noqu masu vei Kemuni, e loma ni nomuni vale tabu.


Kevaka au vunautaka na itukutuku vinaka e na sega ni dua na ka meu dokadokataka baleta ni noqu ilesilesi; io na leqa levu e na noqu kevaka au sega ni vunautaka na itukutuku vinaka.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
172
June 21
Tammuz 9
Esther 1-3
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.