Tuesday 1 June 2010

Na Tokatoka kei na Mataqali (The Tribes).

Thought: Identify With Your Small Group Which Is Part Of A Larger Group.

....................................

Serving For Yom Shlee’Shee,19th Sivan 5770

11 O ira na luve i Qada era a vakaitikotiko veibasai kei ira, e na qele kei Macanini me yaco sara i na yalayala ni vanua mai Siba kei Salaka. 12 O Joeli a nodra iliuliu, e a dau ni vakavulewa vei ira, qai dau vakatavulica vei ira na tiki ni ivola tabu vivinaka. 13 Qo o ratou na luve i Abihaila, na luvei Kuhuri, na luvei Seraha, na luvei Qilidte, na luve i Malakira. 14 Na luve I Ebadaeli, na luve i Ilai, o ira na iliuliu e na nodra dui mataqalina tamadra.15 Era a tiko vata kece mai Macanini e na kena veikoro. 16 O ira kece qo era kilai mai na nodra dui ituvatuva ni kawa e na gauna nei Jocame na tui Yahuda vata kei na veisiga nei Jereboama na tui Isireli. 17 O ira na Rubenaiti kei na Qadaiti, kei na veimama na mataqali nei Manase, o ira na tagane qaqa, dau ni veivala e na iseleiwau kei na isasabai vata kei na vanataki ni dakaititi, ka dauniveivaluti, a le vasagavulukava na udolu vitu na drau onosagavulu na kedra iwiliwili.

1 Veigauna 5:11-17


“Baleta, e na vanua cava ga e soqo tiko kina e na vukuni Yacaqu, e le rua se le tolu, Au na tiko talega e keya, Meu veimaliwai tiko kei ira.”

Maciu 18:20

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Hebrew Date

Reading

152

June 1

Sivan 19

2 Chronicles 4-5

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.