Thursday 16 September 2010

Curumi na Valenisoro (Temple Completed)

Thought: Yahweh’s Plans, Will Eventuate In Us, In Spite Of Oppositions
 .......................
Serving For Yom Khah Mee-shee, 7th Tishrei, 5771
Marau sara vakalevu, o iko na luvei Saiyoni yalewa, Kaila o iko na luvei Yerushalayimi yalewa: Raica, na nomu Tui, sa lako tiko mai vei kemuni, O Koya e yalododonu, e dua na ivakabula, lolovira ka vodoka tiko e dua na asa, e dua na asa gone, na luve ni dua na asa.  10 O koya e na muduka laivi na qiqi ni valu mai Ifereyimi kei na ose mai Yerushalayimi, na dakaititi e na ramusu e na ivalu; e na qai vosa o koya me baleta na sautu vei ira na veivanua; ia na Nona lewa o Koya e na tete mai na wasawasa ki na wasawasa; mai na uciwai i na iyalayala kei vuravura.11 Ia o iko vakataki iko talega, e na vuku ni dra ni nomu veiyalayalati Au na sereki ira kina na nomu kaivesu me ra galala mai na ikeli e sega kina na wai.
12 ¶ Vakaitikotiko e na valecere isasabai o kemuni na kaivesu ni isoqosoqo; au na vakaruataka na kemuni isau e na dua na siga. 13 Baleta au na lovea na noqu dakaititi  e na vuku i Yahuda, ka tawana na noqu dakaititi e na vuku i Ifereyimi, kau  na vakaduri i ira na luvemuni i Saiyoni, me saqati ira na luvemuni tagane ni Kirisi, ka cakavi Yerushalayimi me vaka na seleiwau ni dua na tamata qaqa.



A qai yaco mai vei au na vosa i Jiova (Yahweh) ni kaya, 05 Niu se bera ni buli i iko e na kete, au sa kilai iko oti tu; ia ni o se bera ni sucu mai a katonigone, au a sa vakatabui iko oti ka lesi i iko mo nodra parofita na veimatanitu.





Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
259
September 16
Reading
Hebrew Date
Proverbs 30-31
Tishrei 7
  May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.