Sunday 27 September 2009

Na Lawa Ni Vakamuri (The Law When Enacted).

Thought: Tobiah Like Character Can Spoil A Lot Of Things.

............................................

Serving For The 27th September, 2009.

04 Ia ni sebera oqori, o Elaisabibi na bete a qai lako mai, qai mai tara e keya me nona, e dua na lomanibai levu, 05 e na tikina era a dau biuta tu kina na imadrali laukana, na drega ni fereqenisede, kei na vokete era dau tawani tu kina na ikatini ni sila, na waini kei na waiwai e vakaroti me dau soli vei ira na Livaiti kei ira na daunisere, na ivakatawa ni katuba kei na isolisoli me baleti ira na bete. 06 Ia e na gauna a yaco tiko kina na veika oqo, o yau, au a se sega ni tiko mai Jerusalemi: baleta e na ikatolusagavulu ka rua ni yabaki nei Aratakasisiti na tui Beibiloni, ni oti toka e vica na siga, au sa qai kerea meu sereki, maivua na tui; 07 Oti au qai lako mai i Jerusalemi, au sa qai mai kila na ca a cakava o llaisabibi e na vuku i Tobaia, ni a vakarautaka e dua na loqi e lomanibai ni vale ni Kalou (Yahweh). 08 Qori a vakararawataki au sara vakalevu; au mani kolokolo laivi na iyaya ni lomanivale nei Tobaia i gaunisala levu, e taudaku ni lomanibai. 09 Oti au qai vakarota; era qai lai samaka na lomanibai; era qai kauta lesu i keya na iyaya ni vale ni Kalou (Yahweh), na imadrali laukana kei na drega ni fereqisede. 10 ¶ Au sa qai kila ni a sega ni soli vei ira na Livaiti na kedra iwasewase, au qai kila tale ga ni ra sa dui dro, o ira na Livaiti, o ira na daunisere, kei ira na liga ni cakacaka, e loma ni vanua.

Nihemaia 13:4-9


12 ¶ Oti qai curu i na vale ni Kalou (Yahweh) o Jisu (Yahshua), qai cemuri ira kece era volivolitaki ka volivoli tiko e loma ni valenisoro, e a vukica vakatoboicu na nodra teveli na dauveisau ilavo kei na nodra idabedabe o ira era volitaki ruve. 13 Oti qai kaya vei ira “E volai tu ‘Na Noqu vale e na vakatokai me vale ni masumasu,’ ia oni sa vukica tiko qo me ‘nodra qara na daubutako.’”

Maciu 21:12-13


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

270

September 27

Isaiah 10-12

Galatian 5

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).