Saturday 14 June 2008

Na Kalou e Yalododonu (Yahweh Elohim is Righteous)

Serving for the 13th June, 2008
Mata cake, TURAGA (Yahweh), e na leva, mata cake moni saqata na nodra leva na kequ meca, Yadra mai, noqu Kalou; vakatauca na nomuni lewa dodonu. 07 Laivi ira na tamata era soqo tiko, me ra toso vakavolivoliti kemuni. Liutaki ira mai na nomuni itikotiko cecere. 08 Laiva na TURAGA (Yahweh) me vakatulewa vei ira na tamata. Lewai au, TURAGA (Yahweh), e na noqu yalododonu, vata kei na noqu lomadina, kemuni oni cecere sara. 09 O kemuni na Kalou (Elohm) Yalododonu, o kemuni oni dau dikeva na vakasama kei na vuniyalo, tinia mada na nodra i valavala vakarerevaki na tamata ca ka vakataudeitaki ira era yalododonu. 10 E noqu ivakaruru na Kalou (Elohim) sa Cecere sara, o koya e dau vakabulai ira e dodonu na vuniyalodra, 11 na Kalou (Elohim) e dauniveilewai yalododonu, na Kalou (El) e dau vakaraitaka na nona leva e veiveisiga.
- Same 7:6-11

“E na yaco mai na siga” e tusanaka na TURAGA (Yahweh), “au na vakatubura kina vei Tevita e dua na Coke yalododonu, e dua na Tui, dau vakavulewa ena vuku, ka vakayacora na veika dodonu ka dina ena loma ni vanua. 06 E na dela ni nona gauna, o Jiuta e na vakabulai, o Isireli e na bula sautu. Oqo na yaca e na vakatokai kina: Na TURAGA (Yahweh), e NODA YALODODONU.
- Jeremaia 23:5-6


Kemuni na Luvequ lomani, au vola yani oqo vei kemuni, moni kua ni dau vakayacora na i valavala ca. Ia ke dua e mani vakayacora na i valavala ca, sa tiko e dua me vosa ena vukuda Vua na Kalou – oya o Jisu Karisito (Yahshua Messiah) na Yalododonu. 02 O koya na imadrali ni noda veivakaduavatataki, ena vuku ni noda ivalavala ca, ia e sega ni baleti keda ga, e baleta talega na ivalavala ca ni vuravura raraba.
- I Joni 2:1-2


Also Read If Possible (Wilika Talega Ke Rawa)
Ezra 9, Psalms 36:5-10, 71, Daniel 9:1-19, Matthew 6:28-33,
Acts 3:12-16