Monday 15 March 2010

Na Mate Nei Mosese (The Death of Moses).

Thought: Never Forget That Yahweh Cares, For He Is Long Suffering.

................................................................

Serving For The 15th March, 2010

Sa qai cabe cake o Moshe mai na bucabuca ni vanua o Moabi, i na ulunivanua o Nibo, i na dela ni vanua veibasai kei Jeriko. O Jiova (Yahweh) a qai vakaraitaka vua na vanua taucoko o Qiliade vakadua i Dani, 02 o Nafitalai taucoko, kei na vanua nei Ifereimi kei Manasa, kei na vanua taucoko nei Yahuda, me yaco sara i na wasawasa na Meditereniyani, 03 e na ceva kei na bucabuca o Jeriko na korolevu ni niuniu, vakadua sara i Soa. 04 A qai kaya vua o Jiova (Yahweh), Oqori na veivanua au a bubuluitaka vei Avarahama kei Yisake kei Ya’akove, niu a kaya, Au na solia vei ira na nomu kawa: Au vakatara vei iko mo raica e matamu, ia o na sega ga ni lako sara kina. 05 ¶ A qai mate e keya o Moshe na dau ni veiqaravi nei Jiova (Yahweh) e na vanua o Moabi, me vaka na vosa i Jiova (Yahweh). 06 A qai buluti koya e na bucabuca ni vanua o Moabi, veidonui kei Beca-peora; ia e sega ni dua na tamata e kila na nona ibulubulu me yacova na mai siga nikua. 07 O Moshe e a yabaki dua na drau ruasagavu e na gauna a mate kina; ia na matana a sega ni bau buwawa, se salulu na kuli ni baluna. 08 Era a qai vakalolokutaka na mate nei Moses o ira na luvei Isireli e na bucabuca mai Moabi me tolusagavulu na siga: Oti a qai tini na veisiga a vakalolokutaki ka lolositaki voli kina o Moshe.




Me tekivu oqo, au sa vakarau tu meu mate, baleta sa voleka na gauna, meu lako kina. 07 Au sa vala oti e na ivalu vinaka, au sa ciciva oti na cere, kau se taura matua tu ga na noqu vakabauta. 08 Mai na gauna oqo, sa maroroi tu e na vukuqu e dua na isala vakatui ni yalododonu, e na qai lai solia vei au na noqu Turaga (Master) na daunilewa yalododonu, e na siga oya; ia e sega ni vei au duadua ga, vei ira talega era na taleitaka na Nona tadu mai.


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

74.

March 15

Deuteronomy 26-27

Mark 15:1-26

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).