Friday 24 June 2011

Na iTukutuku Nei Aisea. (Yesha’yahu’s Message)

Thought: Keep Looking Out For Yahweh To Find Him
....................... 
Serving For Yom Ha Shee-shee, Sivan 22, 5771
E NA yabaki a mate kina o Tui Uziyahu  au a raici Yahuwe ni lewevuqa(YHWH Tzva’ot) ni dabe tiko e na dua na idabedabe vakatui, cecere ka laveti cake, ia na nona isuluyara a robota vakadua tu na valenisoro.  2 E cake vua, eratou duri tu mai kina  na se’rafimi; eratou tauyaono na tabadratou ni vuka; e rua e tabonaka  na matana, e rua e tabonaka na yavana, ka rua e dau vuka kina. 3 Era qai veikacivi tiko ni ra kaya, E savasava, e savasava, e savasava o Yahuwe ni lewevuqa (YHWH Tzavu’ot); o vuravura taucoko sa vakasinaiti tu e na kena iserau. 4 Na duru ni katuba a qai yavavala e na domo i koya e kaci tiko, qai vakasinaiti na loma ni vale e na kubou.
5 ¶ Au qai kaya, Au sa leqa, au sa madua, baleta niu tamata tebenigusu qeleqelewa, kau bula e na kedra maliwa na tamata tebenigusu qeleqelewa, baleta na mataqu sa raica na Tui, o Yahuwe ni lewe vuqa (Yahweh Tzva’ot). 6 Sa qai vuka mai vei au e dua vei ira na se’rafimi; e taura tiko mai e ligana na qilaiso ni koala waqawaqa, e a kauta mai e na iqamu mai na icabocabo ni soro. 7 Oti qai tara na gusuqu, qai kaya vei au, Raica qo sa tara na tebenigusumu; na nomu caka ca sa kau laivi, na nornu ivalavala ca sa vosoti. 8 Au qai rogoca na domo i Yahuwe (YHWH) ni kaya tiko, O cei beka meu  tala, we na makutu me lako e na vukuda?  Au qai kaya, O au qo; talal au.


O koya oya, au na rai ga kina vei Yahuwe (YHWH); Au na waraki Yahuwe (YHWH) na noqu ivakabula; o Yahuwe (YHWH) e na rogoci au.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
175/Blog No. 1315
June 24, 2011.
Reading
Hebrew Date
Sivan 23, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.