Sunday 6 September 2009

Lewai o Beibiloni. (Judgment of Babylon)

Thought: Subject Yourself to Yahweh and Learn to be Patient With His Judgment

..............................................

Serving For the 6th September, 2009

O Isireli e dua na tina ni sipi e yali tiko; o ira na laione era vakavuna me lako sese o koya; taumada na tuiAsiria e a tilomi koya; ia e muri o Nebukanesa na tui Beibiloni oqo, a qai vakamavoataki koya sara vakaca, vakalevu cake mai vei ira na kena vo. 18 O koya oqori e kaya kina vakaoqo O Jiova ni lewe vuqa (Yahweh of hosts) Raica, au na totogitaka na tui Beibiloni vata kei na nona vanua, me vaka au a totogitaka na tui Asiria. 19 Au na kauti Isireli lesu mai i na nona itikotiko, me na mai kana tale e Karameli, e na ulunivanua o Ifereimi vata kei Qiliadi sa na qai lai vakacegui kina na nona bula. 20 E na veisiga oya, vata kei na gauna oya, e kaya o Jiova (Yahweh), na ivalavala ca i Isireli e na qaqai, qai kune ni sega; ka vaka kina na ivalavala ca i Jiuta, era qai sega ni kune; baleta au na vosoti ira, au na digitaki ira me ra na vo bula.

Jeremaia 50;17-20


E kalougata na tamata e sega ni muria na nodra ivakavuvuli na tamata ca se bula muria na nodra ivakasala na valavala ca se dau toka vata kei na nodra ilala o ira era dau veivakasewasewani. 02 Baleta na nona reki e teki toka ga e na lawa i Jiova (Yahweh), ia e na nona lawa oya, na vuniyalona e dau vakasamata tiko e na siga kei na bogi.

Same 1:1-2



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

249

September 6

Proverbs 9-10

1 Corinthians 15:1-32

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).