Saturday 19 June 2010

Yahuda Kei Isireli (Y’hudah and Israyl).

Thought: Consider Ylisha’s Case, That A Man Was Revived By Touching His Bones
 ...............................
Serving For Shabbat 7th Tammuz, 5770
Sa qai mate o Yilaisa, era qai buluti koya. E na yabaki sara ga oya era a valuta kina na vanua e dua na ilala ni Moabaiti.  21 A qai yaco ni ra buluta tiko e dua na tamata ni ra a raica e dua na ilala meca; era mani biuti koya ga e na ibulubulu nei Yilaisa: ia ni sa tukuci sobu me tara na sui nei Yilaisa, e a qai bula tale ka duri cake sara e yavana. 22 Ia na tui Aramea o Hasaeli e a vakadredretaka tiko ga na bula vei Isireli, e na dela ni gauna kece sara i Jehoahasa.  23 Ia a yalololoma vei ira o Jiova (Yahweh), ka kauwaitaki ira, qai vuki lesu vei ira baleta ga na nona veidinadinati vata kei Ebarahama kei Isake kei Ya’akove, qai sega kina ni via vakarusai ira, ka sega tale ga ni cemuri ira mai matana.  24 A mani mate o Hasaeli na tui Aramea; qai sosomitaki koya me tui na luvena tagane o Bara-hadada.  25 O Jehoasa na luve i Jehoahasi, a qai taura tale mai vei Bara-hadada na luve i Hasaeli, na veikoro a kovea o koya mai vei Jehoahasi na tamana e na ivalu. E vakatolu na nona vakadrukai koya o Jehoasa, qai rawata lesu mai na veikoro vei Isireli.


Ia ke bula tiko e vuniyalomuni na Yalona o Koya e a vakatura na noda Turaga o Jisu na Karisito mai na mate; o Koya e a vakatura na Karisito mai na mate, e na qai solia talega na bula i na yagomuni vakai­yalayala, e na kaukaua ni Yalo sa vakaitikotiko e vuniyalomuni.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
170
June 19
Tammuz 7
Nehemiah 9-11
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.