Thursday 24 June 2010

Na iTukutuku Nei Aisea. (Isaiah’s Message)

Thought: Keeping Looking Out For Yahweh To See Him
 ....................................
Serving For Yom Khah Mee-shee 12th Tammuz, 5770
E na yabaki a mate kina o Tui Usaia   au a raici Jiova (Yahweh Sabbaoth) ni dabe tiko e na dua na idabedabe vakatui, cecere ka laveti cake, ia na nona isuluyara a robota vakadua tu na valenisoro.  02 E cake vua, eratou duri tu mai kina  serafimi; eratou tauyaono na tabadratou ni vuka; e rua e tabonaka  na matana, e rua e tabonaka na yavana, ka rua e dau vuka kina.  03 Era qai veikacivi tiko ni ra kaya, E savasava, e savasava, e savasava o Jiova ni lewe vuqa (Yahweh Sabbaoth of hosts); o vuravura taucoko sa vakasinaiti tu e na kena iserau.  04 Na duru ni katuba a qai yavavala e na domo i koya e kaci tiko, qai vakasinaiti na loma ni vale e na kubou.
05 ¶ Au qai kaya, Au sa leqa, au sa madua, baleta niu tamata tebenigusu qeleqelewa, kau bula tiko e na kedra maliwa na tamata tebenigusu qeleqelewa, baleta na mataqu sa raica na Tui, o Jiova ni lewe vuqa (Yahweh of hosts). 06 Sa qai vuka mai vei au e dua vei ira na serafimi; e taura tiko mai e ligana na qilaiso ni koala waqawaqa, e a kauta mai e na iqamu mai na icabocabo ni soro. 07 Oti qai tara na gusuqu, qai kaya vei au, Raica qo sa tara na tebenigusumu; na nomu caka ca sa kau laivi, na nornu ivalavala ca sa vosoti.


O yau, au na rai ga vei Jiova (Yahweh); Au na waraki na Kalou (Mighty One) na noqu iVakabula; Na Kalou (Mighty One) e na rogoci au.




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
175
June 24
Tammuz 12
Job 1-3
  May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.