Tuesday 3 May 2011

Vakamatei Apisalome Na Drauniuluna (Avshalom Killed Due To His Hair)

Thought: Your Personal Strength Could Be Your Downfall
........................ 
Serving For Yom Shlee-shee, Nissan 29, 5771.
A qai yaco ni sota kei ira e vica na dauniveiqaravi nei Dawide o Avishalome. Ia o Avishalome a vodoka tiko yani e  dua na meula (mule), ia na Meula a qai cici curuma na ruku ni taba tolotolo lelevu ni dua na vunioki levu, qai tacori vakaukaua na drauniulu i  Avishalome e na vunioki levu, a mani lili tu kina o koya, e na maliwa ni lomalagi kei na vuravura; ia na asa a vodoka tiko e a toso tikoga.10 Qori a raica e dua na tamata, qai lai tukuna vei Yo'ave, ni kaya, Raica, au raici Avishalome ni lili tu mai na dua na vunioki. 11 Kaya o Yo'ave vua na tamata a tukutuku vua, Ni o sa raici koya ga, na cava tale o a sega kina ni mokuti koya sara e keya, mo qai kolotaki koya sobu i na dela ni qele? Keu a solia sara ga vei iko e tini na shekeli na siliva, vata kei na dua na nomu isulu. 12 Kaya na tamata oya vei Yo'ave, Kevaka mada ga mo a wilika mai vei au e duanaudolu na shekeli na siliva,  au na sega ga ni dodoka na ligaqu meu tara na luveni tui; baleta keimami a rogo sara tu ga ni kaya na tui vei iko kei Avishai kei Itai, E na vukuqu, dou qarauna vinaka me kakua ni mavoa na cauravou o Avishalome.13 Ia kevaka meu a tara, keu a  cakacala; oti e na qai sega ni vunitaki mai vua na tui e dua na ka; o iko mada ga ke o a tu saqati au.14 Kaya vua o Yo'ave, Qori e sega ni dina. Laiva meu lai cakava ga o au vakataki au. A qai kauta e ligana e tolu na moto leleka, qai lai suaka tolutolu e na uto i Avishalome, ni se bula tiko ka se lili tu mai na taba ni vuni oki. 15 O iratou na cauravou le tini eratou dau icolacola ni yaragi nei Yo’ave, eratou qai tu wavokiti Avishalome, ratou qai vakamatei koya.


Kakua ni vakanadakui au e na noqu gauna ni yabaki bibi; kakua ni vakanadakui au e na gauna sa sega kina na noqu kaukaua. 10 Baleta o ira na kequ meca era sa vosavakacacataki au; kei ira era waraka tiko na noqu bula, era sa bosebose vata; 11 Mera bosea, Na Kalou (Mighty One) sa vakanadakui koya; cemuria ka vesuki koya; baleta ni sega ni dua me vakabulai koya. 12 Kemuni na Kalou (Mighty One) ni kakua ni yawa mai vei au; kemuni na Kalou (Mighty One) cakava vakatotolo moni vukei au. 13 Laivi ira mera madua ka vakarogocalaki o ira era didivaka na noqu bula (soul). Laiva me kovuti ira na madua o ira era vaqara tiko meu mavoa.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
123/Blog No. 1263
May 3, 2011.
Reading
Hebrew Date
Nissan 29,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.