Sunday 19 April 2009

Duavata O Isireli (Israel United)

Thought: What Made David’s Success Was His Commitment to Yahweh

Serving For the 19th April, 2009

Era qai soqo vata yani o ira kece sara na Isireli vei Tevita mai Hebaroni, era qai kaya vua, Raica, qo o keimami, keimami nomu dra ka lewemuni talega e veiveigauna kece; 02 Kena ikuri, e na veigauna kece sa sivi, e na gauna mada ga a tui tiko kina vei keda o Saula, o kemuni ga oni a dau liutaki Isireli e na ivalu: a qai kaya kina vei kemuni o Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Elohim), O iko mo na vakani ira na noqu tamata o Isireli, o na liutaki ira kece na mataqali Isireli. 03 Qori era a qai lako mai kina o ira na qase ni Isireli vua na tui mai Hebaroni; a qai bukia vata kei ira o Tevita, mai Hebaroni e na mata i Jiova (Yahweh) e dua na veiyalayalati; era qai lesi i Tevita me Tui e Isireli raraba. Me qai yaco kina na vosa nei Samuela na parofita e a kaya e na vukui Jiova (Yahweh). 04 Sa qai lako o Tevita kei ira kece na Isireli i Jerusalemi (a dau yacana tu eliu o Jebusa) era tawana tu na Jebusaiti oya o ira na ivakatawa ni vanua. 05 Ia era kaya vei Tevita o ira na ivakatawa kei Jebusa, E sega ni rawa ni o lako mai i ke! Ia qori a sega ni via kila o Tevita, ni soqoni ira ga na tamata era qai taura na korolevu o Saioni, e vakatokai na korolevu i Tevita.


1 Veigauna 11:1-5


Oti qai taura na bilo, vakavinavinakataka, solia vei iratou, qai kaya, "Taura, gunu mai kina, o keudou taucoko 28. "Qo na Noqu dra ni veiyalayalati vou, e na dave e na vuku ni lewevuqa, me vosoti kina na ivalavala ca."


Maciu 26:27-28




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

109.

Epereli 19

I Samuela 27-29

Luke 17:1-19


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).