Saturday 23 January 2010

Tekivu Na Dausiga (The Famine Begins)

Thought: Search For Yahweh, During Your Times Of Trials, You’ll Find Him

............................................

Serving For The 23rd January, 2010

Vei Yosefa a qai sucu e rua na luvena tagane, ni sebera ni tekivu na veiyabaki ni dausiga; a vakasucuma vua o Asenaca, na luve i Potifera na bete mai Ono. 51 O Yosefa a vakatoka me yaca ni nona ulumatua o Manasa, baleta na Kalou (Elohim) a kaya o koya, Sa vakavuna meu guilecava na noqu leqaleqa kei na vale nei tamaqu.52 Na yacana o kena ikarua e a vakayacana o koya me o Ifereimi; baleta na Kalou (Elohim) sa cakava meu vuavuai vinaka e na vanua ni noqu vakararawataki. 53 Oti sa qai cava na veiyabaki ni sautu e vitu, e na vanua o Ijipita. 54 Sa qai tekivu me yaco mai na veiyabaki ni dausiga, me vaka a kaya o Yosefa: a qai yaco na dausiga e veivanua kece sara; ia e na vanua o Ijipita, e a oti vakadua na madrai. 55 Ia ni sa walokai na vanua taucoko o Ijipita, era qai lai vosavoa na tamata vei Fero baleta na lailai ni madrai; a qai kaya vei ira na kai Ijipita kece sara o Fero, Lako vei Yosefa; na ka ga e kaya vei kemuni o koya, ni cakava, 56 ni sa kovuta sara na vanua taucoko na dausiga, sa qai dolava na lololo kece o Yosefa, me yaco na volivolitaki vei ira na kai Ijipita, 57 E a waromisa na dausiga e na veiyasa i Ijipita. Na tamata mai na veivanua era a lako mai i Ijipita vei Yosefa me ra voli witi; baleta na dausiga a waromisa e veivanua kece.

Vakatekivu 41:50-57



Au dau vakavinavinakataka na noqu Kalou (Elohim) e veigauna kece, kau dau nanumi iko e na noqu masu, 05 mai na gauna au a rogoca kina na nomu vakabauta kei na nomu lomana na Turaga o Jisu (Master Yahshua) vata kei ira kece na digitaki, 06 me rawa ni vakavatukana na nomu vakabauta e na kena cakacakataki, me qai kilai raraba na veika vinaka e tiko vei iko e na vuku i Jisu (Yahshua) na Mesaia.

Filimoni 1:4-6


Read The Bible in a Year (Wili Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga

Tikinisiga

Mataka

Yakavi

23.

January 23

Exodus 4-6

Matthew 16

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).