Tuesday 8 June 2010

O Eiheba kei Jiosefata (Ahab and Jehoshaphat)

Thought: Do Not Desire What Does Not Belong To You; It Ends In Disaster.
 .............................
Serving For Yom Shlee-shee, 26th Sivan 5770.
02 Ni oti e rua na yabaki a qai lako sobu me lai sikovi Eiheba mai Samaria o koya. E a vakamatea o Eiheba e levu na sipi kei na bulumakau me kena, ka kedra talega na lewe ni mataivalu era lako tiko mai vata kei koya, oti qai cikevi  koya me lako cake i Remoci-qiliade.  03 Taroga o Eiheba na tui Isireli vei Jiosefata na tui Yahuda, o na lako beka vata kei au i Remoci-qiliade? Sauma vua o koya, Au na lako cake kevaka o lako;  o ira na noqu tamata era nomu tamata; kei ira na noqu ose era nomu ose; keimami na lako vata kei iko i na ivalu.
04 Kaya tale o Jiosefata vua na tui Isireli, Vakataroga, au kerea, se cava na vosa i Jiova (Yahweh) e na siga nikua? 05 Qori a qai vakasoqoni ira vata kina na parofita o tui Isireli, era le vanadrau na tamata, qai taroga vei ira, Vakacava me keimami lako beka i Remoci-Qiliade me keimami lai valu, se sega? Era kaya vua, Lako cake; o Jiova (Yahweh) e na soli i ira na kemu meca i ligamuni.


Laiva meda toso e na itovo vakasakiti, me vaka e dau caka e na siga rarama; me kakua na  kosakosa kei na mateni, me kakua na ivakarau vakasisila ka me kakua na veivuvutaki kei na veileti. 14 Ia vakaisulutaki kemuni vakataki kemuni e na Turaga o Jisu na Karisito; ka vakanadakuya na gagano ni leweniyago.




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
159
June 8
Sivan 26
2 Chronicles 26-28
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.