Thursday 23 April 2009

Na Same Ni Vakamolimoli (Psalms of Praise)

Thought: The Habitation Where Yahweh dwells, is Where Praises are Sung

..............................................................................

Serving for the 23rd April, 2009


Lagata vei Jiova (Yahweh) e dua na sere vou; baleta e sa cakava na veika totoka vakaoti o koya; Na ligana (hand) i matau kei na ligana (arm) savasava, sa kauta mai vua na qaqa. 02 O Jiova (Yahweh) sa vakatakila na nona veivueti; na Nona yalododonu sa vakaraitaka i matadra o ira era dau lotutaki matakau. 03 E sa vakananuma lesu o koya na nona yalololoma kei na nona dina vei ira na yavusa Isireli; o ira kece e na iyalayala kei vuravura era sa raica na veivueti ni noda Kalou (Elohim).

04 ¶ Vakamolimoli vei Jiova (Yahweh), vuravura taucoko; vakayaco marau, lagasere ka cabora na vakavinavinaka. 05 Lagasere vei Jiova (Yahweh) vata kei na api; ia vata kei na api na domo ni matasere. 06 E na domo ni biukila cabora na vakamolimoli e na mata i Jiova (Yahweh) na Tui. 07 Laiva na wasawasa me vadugu, vata kei ira era vakasinaita tu na vuravura kei ira era kece era vakaitikotiko kina.


Same 98:1-7


O Jiova (Yahweh) na noqu kaukaua kei na noqu sere, ka sa yaco me noqu ivakabula. 15 Na domo ni mamarau kei na veivueti e tiko e na nodra valetabatabanikau na yalododonu; na liga i matau i Jiova (Yahweh) e daugumatua.


Same 118:14-15



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

113.

Epereli 23

II Samuela 7-9

Luke 19:1-28



May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).