Wednesday 5 August 2009

Na Veivakavoutaki E Na Yaco (Restitution Will Take Place)

Thought: Turn Away From Sin and Restoration Will Take Place

........................................

Serving For The 5th August, 2009

Vakaraica toka; sa roro mai na siga e kaya o Jiova, Au na cakava kina e dua na veidinadinati vou kei na vale i Isireli vata kei na vale i Jiutia 32 Qo e na sega ni tautauvata kei na veiyalayalati au a cakava kei ira na tamamuni e na gauna au a tuberi ira laivi kina mai na vanua o Ijipita; ia baleta ni ra a vakawaletaka na noqu veiyalayalati oya, o au talega au a qai sevaki ira, e kaya o Jiova (Yahweh). 33 Ia qo na veiyalayalati au na cakava vou kei na vale i Isireli, ni oti na veisiga oya e kaya o Jiova (Yahweh), au na biuta na noqu lawa e na kedra maliwa, ka vola talega e na uto ni nodra vakasama; au na qai nodra Kalou (Elohim); o ira era na noqu tamata. 34 Sa na qai tini vakadua na nodra vakatavulici ira na tacidra o ira na tamata, ka vakakina vei ira na wekadra vakaitikotiko me ra kaya, Kilai Jiova (Yahweh): baleta era sa na kilai au kece, mai vei koya e gone duadua yaco sara vei koya e qase duadua, e kaya o Jiova (Yahweh); baleta o yau, au sa na vosota na nodra caka cala, kau sa na sega vakadua tale ni nanuma tiko na nodra ivalavala ca.

Jeremaia 31:31-34


Vakavoutaka vei au na yalomamarau ni nomuni veivueti; ka tabei au cake tiko e na yalomuni lagilagi. 13 Oti au na qai vakatavulici ira era dau vorata na nomuni sala; era na qai saumaki lesu mai vei iko o ira na dau valavala ca;

Same 51:12-13


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

216.

August 5

Psalms 75-77

Roma 6


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).