Tuesday 4 August 2009

Na Kalou Dauloloma. (The Loving Elohim)

Thought: Yahweh Is Long Suffering And Has A Long Term Visions And Mission Of Love

................................................

Serving for the 4th August, 2009

Raica na siga sa roro mai, e kaya o Jiova (Yahweh), au na vakatubura kina vei Tevita e dua na nona kawa yalododonu; o koya e na qai mai vakavulewa e na yalomatua ka vakayacora na dina kei na dodonu e loma ni vanua. 06 E na dela ni nona gauna, o Jiutia e na vueti kei Isireli sa na tiko dei: ia qo na yaca e na kacivi kina o koya, O Jiova na noda Yalododonu (Yahweh Tsidkenu). 07 O koya oqori sa roro mai kina na siga, e kaya o Jiova (Yahweh), sa na sega ni tukuni tale kina, E bula dina tiko o Jiova, o koya e a kauti ira tani mai na luve i Isireli mai na qele vanua o Ijipita; 08 ia e na tukuni ga, O Jiova e bula dina tiko, o koya e a liutaki ira mai na lewe ni Yavusa Isireli mai na veivanua mai na vualiku kei na veivanua tale eso era sa veituyaki kina; era na qai lesu me ra lai bula ga e na nodra vanua era taukena.

Jeremaia 23:5-8


O koya oya moni vosota kina na veivakadodonutaki, baleta na Kalou (Elohim) e na yavalati kemuni me vaka ni oni luvena; se evei beka na gone, e na sega ni vakadodonutaki koya o tamana?

Iperiu 12:7


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

215.

August 4

Psalms 73-74

Roma 5

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).