Tuesday 14 July 2009

King Hezekaiah’s Prayer (Ni Masu O Tui Hesekaia)

Thought: In Prayer, Always Converse And Consult With Yahweh

.............................................

Serving For The 14th July, 2009

A qai taura na ivola o Hesekaia mai ligadra o ira era a talai yani qai wilika; a qai lako cake i na vale i Jiova (Yahweh) o Esekaia, qai dedeki ira e mata i Jiova (Yahweh). 15 Oti qai masu o Hesekaia e na mata i Jiova (Yahweh) ni kaya, 16 I Jiova ni lewe vuqa (Yahweh of hosts), na Kalou (Elohim) i Isireli, o kemuni oni dabe tiko e na deladrau na kerubimi, o kemuni na Kalou (Elohim) duabulu ni veimatanitu kece e vuravura taucoko: o kemuni oni a buli i lomalagi kei vuravura. 17 Vakala mai na daligamuni i Jiova (Yahweh) moni rogoca, ka dolava mai na matamuni moni raica; ka moni rogoca na vosa nei Senakariba, e vakauta mai me mai vakalialiai kina na Kalou (Elohim) bula. 18 E ka dina i Jiova (Yahweh), o ira na tui Asiria, era sa vakarusa na vei matanitu kei na nodra veivanua; 19 Era sa vakama na nodra vanua kei na nodra kalou (elohim) e na bukawaqa; baleta era sega ga ni kalou (elohim), era cakacaka ni liga ni tamata, buli mai na kau, na siliva kei na vatu; qori, era vakarusai rawa kina. 20 Oqori, i Jiova (Yahweh) neimami Kalou (Elohim), moni vakabulai keimami kina mai ligana, me rawa kina vei ira na veimatanitu kece e vuravura me ra kila ni o kemuni ga oni Kalou (Elohim), o kemuni duabulu ga.

Aisea 37:14-20


Toro voleka Vua na Kalou (Elohim), e na qai toro volekati iko mai o Koya. Vakasavasavataka na ligamu, o iko o tamata ivalavala ca; vakasavasavataka na vuniyalomu o iko o dauvakatitiqa.

Jemesa 4:8


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

195.

July 14

Psalms 13-16

Acts 18

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).