Wednesday 31 December 2008

Sa Lako Tiko Mai Na Mesaia (The Messiah is Coming) .

This is the last of the 2008 series of Bible readings. Tomorrow I begin the new 2009 series. I hope you have a Prosperous New Year.
---------------------------------------------------------------------------
Serving for the 31st December, 2008
“Raica, au na lako yani vakatotolo; e kalougata o koya e galeleta na vosa ni parofisai e na ivola oqo.”
Vakatakila 22: 7

“Raica, Au sa lako yani, ka sa tiko vei Au na Noqu icovi, meu lai veisoliyaka vei ira kece, ia me veiraurau kei na nodra dui cakacaka. 13 “O au na Alefa kei na Tau, na ivakatekivu kei na ivakataotioti, na imatai kei na imurimuri. 14 “Me ra kalougata o ira era vakayacora tiko na Nona ivakaro, me rawa ni ra taura na nodra dodonu i na vunikau ni bula, ka me ra curu talega e na veimatamata ni korolevu. 15 “Baleta e tuba, era na vo tu kina na koli, na dauvakatevoro, na dauveidauci, na daulaba, na daulotutaki matakau kei koya e taleitaka me dau lasulasu.
16 ¶ O Au, o Jisu (Yahshua), Au a talai ira yani na Noqu agilosi me ra lai vakadinadinataka na veika oqo vei kemuni na lewe ni isoqo­soqo. O Au na waka kei na kawa i Tevita, na rarama cecekia ni kalokalo volasiga.” 17 Ia na Yalo vata kei na yalewavou rau qai kaya, “Lako mai.” Ia laivi koya e rogoca me kaya, “Lako mai!” Ka laivi koya e karamaca me lako mai. Ia o koya ga e gadreva, laivi koya me mai taura wale na wai ni bula.
Vakatakila 22:12-17

Ia o koya e ivakadinadina ni veika oqo e kaya, “E dina au sa lako tiko yani.” Emeni. Lako mai Turaga Jisu (Sovereign Yahshua)!
21 ¶ Na yalololoma ni noda Turaga o Jisu (Master Yahshua) na Mesaia me tiko kei kemuni kecekece, o kemuni oni savasava. Emeni.
Vakatakila 22: 20-21









Also Read If Possible (Wilika Talega Ke Rawa)
Psalms 1:37; Matthew 16:24-27; Luke 12:35-40; 1 Thesalonians 4:13-5:11;
Revelation 1:1-3.