Tuesday 27 September 2011

Na Lawa Ni Vakamuri (The Law When Obeyed)


Thought: For Your Good, Support What Is Ordinarily Good.
....................... 
Serving For Yom Shlee-shee, Elul 28, 5771
Ia ni sebera oqori, o Yiliyasivi na kohena a qai lako mai, qai mai tara e keya me nona, e dua na lomanibai levu, 5 E na tikina era a dau biuta tu kina na imadrali laukana, na drega ni fereqesede kei na vokete era dau tawani tu kina na ikatini ni sila, na waini kei na waiwai e vakaroti me dau soli vei ira na Li’vi’yimi kei ira na daunisere, na ivakatawa ni katuba kei na isolisoli me baleti ira na kohanimi. 6 Ia e na gauna a yaco tiko kina na veika oqo, o au, au a se sega ni tiko mai Yerushalayimi: baleta e na ikatolusagavulu ka rua ni yabaki nei Aratakashasata na tui Bavela, ni oti toka e vica na siga, au sa qai kerea meu sereki, maivua na tui; 7 Oti au qai lako mai i Yerushalayimi, au sa qai mai kila na ca a cakava o Yiliyasivi e na vuku i Tovaiya, ni a vakarautaka e dua na loqi e  lomanibai ni vale ni Kalou (YHWH). 8 Qori a vakararawataki au sara vakalevu; au mani kolokolo laivi I gaunisala na iyaya ni lomanivale nei Tovaiya, e taudaku ni lomanibai. 9 Oti au qai vakarota; era qai lai samaka na lomanibai; era qai kauta lesu i keya na iyaya ni vale i Yahuwe (YHWH), na imadrali laukana kei na drega ni fereqisede.


E na qai yaco e na siga oya, niu na nakita meu vakarusa na veimatanitu kece era lako mai me ra mai valuti Yerushalayimi.10 Au na qai sovaraka, e na mataqali nei Dawide kei ira na itaukei kei Yerushalayimi, na yalo dauloloma vata kei na yalo dauveivosoti; era na qai vakanamata mai vei au, o koya era a coka ka osivaki koya, me vaka era osivaka tiko e dua e luvenatagane  duabau, ka lolositaki koya me vaka era lolositaka e dua na ulumatua. 11 E na siga oya e na yaco e dua na vakaloloku levu e Yerushalayimi, me vaka na vakaloloku a yaco mai Hadada-Rimoni e na buca o Meqido.


Tabeya cake na ka e daumaka vakaoti, ka digitaka na dodonu; baleta era na tini vinaka o ira na tamata, ni yaco na tiko veisaututaki.38 Ia o ira era dau talatalaidredre era na vakarusai vata: io na kedra itinitini na daucakaca na rusa. 39 Na nodra ivakabula na yalododonu o Yahuwe (YHWH); e na vukei ira e na gauna ni tiko leqaleqa.


Read The Tanakh in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
269/Blog No. 1409
September 27, 2011.
Reading
Hebrew Date
Elul 28, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.