Friday 29 April 2011

O Avisalome Na Luvei Dawide (Avsalom, Dawid’s Son)

Thought: Our Offspring Reflect Our Hearts As Parents
..................... 
Serving For Yom Ha Shee-shee, Nissan 25, 5771
O Avishalome a tiko mai Yerushalayimi  me yabaki rua, ia a sega vakadua ni raica na matana na tui. 29 A qai talatala o Avishalome me lai lako mai o Yo'ave, me mai talai koya mada vua na tui; ia a qai sega ni via lako vua o koya; oti a baci talatala tale e na ikarua ni gauna ia a sega tiko ga ni lako mai vua.30 Kaya sara o Avishalome vei ira na nona dauniveiqaravi, Raica, e dua tiko na qele nei Yo'ave e toka volekata toka na noqu. Veitalia ga ke witi se barile, lako lai vakama yavu. Era mani vakama na vanua nei Yo'ave o ira na dauniveiqaravi nei  Avishalome. 31 Tu o Yo'ave qai lako i na vale nei Avishalome qai lai tarogi Avishalome, Na cava era vakama kina na noqu vanua o ira na nomu dauniveiqaravi? 32 Sauma vei Yo'ave o Avishalome, Raica, au a talatala yani mo lai lako mai, meu rawa ni mai talai iko vua na tui, mo lai taroga se cava au lai kau mai kina mai Qe'shura? A vinaka cake vei au na noqu tiko mai keya; ia qo au sa via lai raica na tui, kevaka e tiko na noqu cala ia me vakamatei au o koya. 33 A mani lako vua na tui o Yo'ave, qai lai tukuna vua na vosa nei Avishalome; sa qai kacivi Avishalome,  qai lako mai vua na tui o Avishalome, cuva sobu e mata ni tui me tara na dela ni qele na matana; oti qai reguci koya na tui.


Na yaca rogo vinaka e yaga vakalevu cake mai na iyau vakaitamera; kei na yalololoma  mai na siliva kei na koula,
2 ¶ Na vutuniyau kei na dravudravua rau na sota vata, o Yahuwe (YHWH) a buli i rau ruarua.
3 ¶ Na tamata yalomatua e raica ni warolaki e dua na tamata ca, ka vuli vakalevu sara mai kina.
4 ¶ Na vatuka ni yalomanoa (meekness), oya na rerevaki nei Yahuwe (YHWH), na iyau ni dokai kei na bula.
5 ¶ Na tudai kei na icori e kune e na sala veve; O koya e qarauna na nona bula e na tu yawa mai kina.
6 ¶ Vakavulica cake na gone e na sala e dodonu me na bula muria; baleta e na gauna sa qase cake kina e na sega ni gole tani mai kina.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
119/Blog No. 1259
April 29, 2011.
Reading
Hebrew Date
Nissan 25,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.