Wednesday 29 April 2009

O Apisalome Na Luvei Tevita (Absalom, David’s Son)

Thought: Our Children Reflect What Is In The Heart Of Their Parents

................................................................

Serving For the 29th April, 2009


O Apisalome a tiko mai Jerusalemi me yabaki rua, ia a sega vakadua ni raica na matana na tui. 29 A qai talatala o Apisalome me lai lako mai o Joape, me mai talai koya mada vua na tui; ia a qai sega ni via lako vua o koya; a mani talatala tale e na ikarua ni gauna ia a sega tiko ga ni vua lako mai. 30 Kaya sara o Apisalome vei ira na nona dauniveiqaravi, Raica, e dua tiko na qele nei Joape e toka volekata toka na noqu. Veitalia ga ke witi se parile, lako lai vakama yavu. Era mani vakama na vanua nei Joape o ira na dauniveiqaravi nei Apisalomi. 31 Tu o Joape qai lako i na vale nei Apisalome qai lai tarogi Apisalome, Na cava era vakama kina na noqu vanua o ia na nomu dauniveiqaravi? 32 Sauma vei Joape vei Apisalomi, Raica, au a talatala yani mo lai lako mai, meu rawa ni mai talai iko vua na tui, mo lai taroga se cava au lai kau mai kina mai Qesuri? A vinaka cake vei na noqu tiko mai keya; ia qo au sa via lai raica na tui, kevaka e tiko na noqu cala ia me vakamatei au o koya. 33 A mani lako vua na tui o Joape, qai lai tukuna vua na vosa nei Apisalomi; a qai kacivi Apislaome; a lako mai vua na tui o Apisalome, qai cuva sobu e mata ni tui me tara na dela ni qele na matana; oti qai reguci koya na tui.

2 Samuela 14:28-33

.


Vakatavulica cake na gone e na sala e dodonu me dau muria; ia ni sa na qase mai e na sega vakadua ni toso tani mai kina.

Vakaibalebale 22:6


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

119.

Epereli 29

II Samuela 21-22

Luke 21:1-30


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).