Monday 26 July 2010

Na iTotogi Ni Talaidredre (Disciplined for Indiscipline)

Thought: Wherever You Are, Return To Yahweh And Avoid Punishment
 ............................................
Serving For Yom Shaynee 15th Av, 5770
1 O Tui Sidikiyahu (Setekaia) luve i Yosiyahua (Josaia) a qai veiliutaki vakatui me isosomi kei Koniyahu (Konaia) na luve i Yo’yakimi (Jioiakimi), o koya e a lesia o Nevukadresa (Nepukanesa) na tui Bavela (Papiloni) me tui e na vanua o Yahuda. 02 Ia o koya, o ira na nona tamata, kei ira na lewenivanua, era a sega ni vakarorogo i na vosa i Jiova (Yahweh), e a mai kaya e na vukuna o (Yiremeyahu (Jeremaia) na parofita.03 O Sidikiyahu na tui a qai talai Yukahali (Jiukali) na luve i Selemiyahu (Selemaia) kei Safanayahu (Sefanaia) na luve i Ma’aseiya (Meesea) na kohani (bete) vei Yiremeyahu na parofita, me kaya, Mo masulaki keda mada vei Jiova na noda Kalou (Yahweh our Mighty One). 04 O Jeremaia a se tugalala ka veicuruyaki tiko e na kedra maliwa na tamata; baleta era sebera tiko kina kina ni balati koya e valeniveivesu. 05 Oti era qai tayabe mai na mataivalu nei Fero mai Ijipita; ia ni ra fogoca oqori o ira na kai Kasidima (Kolodiani) era buku druadruataka tiko na koro mai Yerusalayimi, era a qai tu vakasuka ka biubiu mai Yerusalayimi. 06 Oti qai yaco na vosa i Jiova (Yahweh) vei Yiremeyahu na parofita ni kaya; 07 Oqo na veika e kaya o Jiova (Yahweh) na Kalou Elohim) i Isireli; Qo na veika mo na kaya vua na tui Yahuda, o koya e a talai iko mai vei au mo mai taro ivakasala mai vei au: na veika baleti au; Raica, na mataivalu nei Fero era sa lako mai oqo me ra mai vukei ikotale i Ijipita i na nodra vanua. 08 Ia o ira na Kolodiani era na qai lesu tale mai me ra mai valuta na korolevu oqo, era na qai taura vakauakaua ka vakama laivi e na bukawaqa.


Na veika kece oqo, a yaco vei ira me idusidusi, era qai volai vakaivola, me mai ka ni vuli vei ira e na donui ira na ivakataotioti ni gauna.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
206
July 26
Av 15
Psalm 47-49
May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.

My choice of Books (Na Noqu Digidigi Ni iVola