Tuesday 22 December 2009

Na iKabakaba Ni Bula Dodonu (Ladder of Virtue).

Thought: Do Not Be Shortsighted, Review This One

..........................................................................

Serving For The 22nd December, 2009

Me kena ikuri, e na yalomatua meda tokona na noda vaka­bauta e na yalodina; ka tokoni na yalodina e na kilaka, 06 na kilaka e na lewa matau, na lewa matau e na yalovosota, na yalovosota e na itovo vakarokoroko, 07 na itovo vakarokoroko e na yalovinaka vakaveitacini, kei na yalovinaka vakaveitacini e na loloma. 08 Ni sa kune vei kemuni na veika oqo, qai tubu tiko, oni sa na qai sega ni laladidi se sega ni vuavuaivinaka, e na nomuni kila na Turaga o Jisu (Master Yahshua) na Mesaia. 09 Ia o koya e lailai vua na veika oqori, e mataboko ka sega ni rai yawa, ka na guilecava ni a sa vaka­savasavataki oti mai na nona ivalavala ca makawa. 10 Na vuna sara ga oqo, kemuni na taciqu, e dodonu kina moni dau gugumatua; baleta e na nomuni cakacaka vinaka, oni na vakadeitaka na nomuni veikacivi kei na nomuni digitaki; ni oni cakava oqori, oni sa na sega ni sikalutu tale; 11 E na nomuni cakava oqori, e dua na icurucuru e na soliwale vei kemuni moni curu i loma ni matanitu tawamudu ni noda Turaga (Master) ka iVakabula (Savior), o Jisu (Yahshua) na Mesaia.

2 Pita 1: 5-11



Kena itinitini, kemuni na taciqu, na veika cava ga e dina, na veika cava ga e cecere, na veika cava ga e dodonu, na veika cava ga e savasava vakaoti, na veika cava ga e totoka, na veika cava ga e rogo vinaka ni da rogoca, ke kune kina na veika e vinaka vakaoti, se kune kina na veika e gadrevi me vakavinavinakataki, na veika oqori moni dau vakasamataka. 09 Na veika oni sa vulica se ciqoma se rogoca se raica vei au, cakava; e na qai tiko kei kemuni na Kalou (Elohim) ni veivaka­cegui.

Filipai 4:8-9.

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

357

December 22

Nahum

Revelation 13

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).