Wednesday 7 October 2009

Na Lewa Nei Jisu (The Authority of Yahshua).

Thought: Notice the Difference Bteween Power and Authority

...............................................

Serving For The 7th October, 2009

13 ¶ Oti e baci lako tale o Koya i matasawa; ia o ira na le vuqa era qai lako yani Vua, qai vakatavulici ira o Koya. 14 Ni taubale tiko yani, a qai raici Livai na luvei Alifio, ni dabe tiko e na valenivolavola ni kasitaba, qai kaya vua, Muri i Au mai. A tucake o koya qai muri i Koya. 15 A qai yaco, ni kana tiko o Koya e na vale nei Livai, ni a levu na daukumuni ivakacavacava kei ira na tamata ivalavala ca era a dabe toka vata kei Jisu (Yahshua) kei ratou na Nona tisaipeli; baleta e levu vei ira era dau muri i Koya. 16 Ia ni ra raici Koya, o ira na Vuni­vola kei ira na Farisi, ni kana tiko kei ira na daukumuni ivakacavacava, vata kei ira na tamata ivalavala ca, era qai kaya vei ira na Nona tisaipeli, Na cava e kana ka gunu tiko kina o Koya kei ira na daukumuni ivakacavacava vata kei ira na tamata ivalavala ca? 17 Ni rogoca qori o Jisu (Yahshua), a qai kaya vei ira, O ira era bula vinaka e sega ni yaga vei ira na vuniwai, ia vei ira ga era tauvimate. Au a sega ni lako mai Meu mai kacivi ira na yalododonu, o ira ga na tamata ivalavala ca, me ra veivutuni.

Marika 2:13-17.


16 Baleta, e na vukuna o Koya, era a buli kina na veika kece e lomalagi kei na veika kece era tiko e vuravura, laurai se sega ni laurai; se ra itutu vakatui, se o ira era turaga, se lewa vaka agilosi se matanitu; na veika kece era a tiko e ligana ka ra buli e na vukuna. 17 O Koya, e liu duadua e na veika kece, o koya tale ga e taura vata kece tu na veika kece.

Kolosa 1: 16-17

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

280

October 7

Isaiah 37-38

Phillipians 3

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).