Monday 29 November 2010

O Jiova E Dau Loloma (Yahweh Is Compassionate)

Thought: Is It Significant That Yahweh Descends To Save His People?
........................... 
Serving For Yom Shaynee, 23rd Kislev, 5771
Kaya o Jiova, Au sa raica dina na nodra rarawa na noqu tamata era tiko mai Ijipita, au sa rogoca talega na nodra tagi, baleti ira na nodra dau ni wase cakacaka, kau vakila vinaka na nodra vutugu. 8 Qori au sobu mai kina qo, meu mai sereki ira mai ligadra na kai Ijipita, ka kauti ira laivi mai na vanua oya, i na dua tale na vanua vinaka ka levu cake, na vanua e dau drodro kina na wainisucu kei na hani; oya i na qele era se tawana tiko na Kena’ani, na Hiti, na Emori, na Pi’risi, na Hivi kei ira na Yu’vusi:


VAKABULAI yau i Jiova (Yahweh), ka ni ra sa tinidole na tamata vinaka: baleta na vakabauta sa takali mai vuravura. 2 Na tamata era sa dau vosa ga e na dela ni dokadoka; o ira kece vata kei ira na wekadra vakaitaukei; era dau veitalanoa ga e na tebenigusu ni veicavilaki kei na vosavosa rua. 3 O Jiova (Yahweh) e na vakarusa na tebenigusu dau veicavilaki kei na yame dauveivakaisini era dau vosavosa vakadokadoka. 4 Baleta era kaya, E na yame i keimami, keimami na rawaka kina; na tebenigusu i keimami, e neimami, o cei tale e turaga (master) e delai keimami? 5 Baleta na nodra vakalolomataki tiko na dravudravua kei na nodra vutugu o ira era gadreva na veivuke, qo au sa na matacake yani kina, e kaya o Jiova (Yahweh) meu kauta yani vakarairai na veivueti. 6 Na vosa i Jiova (Yahweh) era vosa savasava vakaoti; era vaka na siliva era sa vakatovolei oti e na lovo ni vakawaicalataki kaukamea e vuravura, era sa vakasavasavataki oti vakavitu.  7 Moni mai taqomaki ira, i Jiova (Yahweh), ni taqomaki yau ka vueti yau vakadua mai na itabatamata oqo me tawamudu. 8 Baleta o ira na daucakaca era veilakoyaki voli e veivanua kecekece e na dela ni nodra qaciqacia vakasevaki, me vakataki ira na luve i Idomi.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
334
November 29, 2010
Reading
Hebrew Date
Ezekiel 41-42
Kishlev 22, 5771.
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.