Thursday 24 December 2009

Loloma Kei Na Talatalaidredre (Love And Obedience).

Thought: Love (That Is Agape, Philadelphia and Eros)

......................................................

Serving For The 24th December, 2009

O kemuni oni mai Vua na Kalou (Elohim), kemuni ragone lalai, ka ni oni sa rawai ira oti: baleta o Koya e tiko e na kemuni maliwa e cecere cake mai vei koya e tiko e vuravura. 05 O ira qori era vakavuravura; era dau vosa ga e na veika vakavuravura; na vuravura sa rogoci ira. 06 O keda eda mai Vua na Kalou (Elohim); o koya e kila na Kalou (Elohim) e rogoci keda: o koya e sega ni mai Vua na Kalou (Elohim), e sega ni rogoci keda. E na sala oqo eda na kila kina na yalo ni dina kei na yalo ni vevakacalai.

07 ¶ Kemuni na noqu daulomani, laiva meda dau veilomalomani o keda vakataki keda; na loloma e vure mai Vua na Kalou (Elohim); o ira yadua era dauloloma, era sucu mai Vua na Kalou (Elohim), ka kila na Kalou (Elohim). 08 O koya e sega ni dauloloma, e sega ni kila na Kalou (Elohim) baleta na Kalou (Elohim) ga na loloma. 09 E na ka oqo, e kune votu kina na loloma ni Kalou (Elohim) vei keda, oya ni a tala mai i vuravura na Luvena duabau a vakatubura na Kalou (Elohim) me rawa ni mai noda na bula e na Vukuna. 10 E kune eke na loloma, sega baleta ni da a lomana taumada na Kalou (Elohim), ia baleta ga ni a lomani keda na Kalou (Elohim), qai tala mai na luvenatagane, me mai isoro ni noda ivalavala ca. 11 Kemuni na daulomani, ke sa lomani keda vaka oqori na Kalou (Elohim), o keda talega e dodonu meda veilomani. 12 E se sega ni dua na tamata sa raica na Kalou (Yahweh) e na dua na gauna. Kevaka eda veilomani, na Kalou (Elohim) sa na mai tiko kei keda, ka na mai vakauasivitaki vakaoti vei keda na Nona loloma. 13 Oqo eda na kila kina ni da sa bula tiko kei Koya, ka vakakina o Koya vata kei keda, baleta sa solia vei keda o Koya na Yalona.

1 Joni 4:7-12.



Na Kalou (Yahweh) e na vakataimera ni Nona lomani vuravura, e a solia kina na Luvena duabau a vakatubura, me kakua ni rusa o ira yadua era vaka­bauti Koya ia me ra rawata ga na bula tawamudu. 17 Na Kalou (Yahweh) a sega ni talai Luvena mai i vuravura me mai vakarusa na vuravura, ia me mai vueta ga na vuravura e na vukuna.

Joni 3:16

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

359

December 24

Zaphaniah

Revelation 15

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).