Tuesday 31 August 2010

Na Veilewai Sa Roro Mai (The Coming Judgment)

Thought: The Day Of Judgment Is Coming; Be Prepared!
 ................................
Serving For Yom Shlee shee 21st Elul, 5770
Mai na rawai nei P’lishitimi e na yabaki a mate kina o Tui Eikasi, e yaco mai kina na itukutuku ni leqa oqo. 29 Kakua ni marau, i P’lishitimi raraba, baleta ni sa ramusu na nona ititoko o koya koya e a mokuti iko: baleta mai na kawa ni gata, e na tubu mai kina e dua na gatavaipa, ia o ira na loga luvena era na gata bukawaqa dauvuka.  30 O ira na nodra ulumatua na dravudravua era na kana, o ira era gadreva na veivuke era na koto sobu e na yalodei, ia au na vakamatea na wakamu ni dausiga kei ira na kemu vo vo, au na vakamatei ira.  31 Qolou, i korolevu; tagi i korolevu; o P’lishitimi taucoko sa veilecayaki; baleta e na tubu mai na vualiku e dua na kubou; e sega ni dua e na vo tale e na nodra solevu.  32 Me na saumi vakacava na nona taro na daunikauitukutuku ni vanua? Ni sa tauyavutaki Tsaiyoni o Jiova (Yahweh), me ra na lai taqomaki kina o ira na dravudravua vei ira na nona tamata.



E na mata i Jiova (Yahweh); e na lako mai o koya me vakatulewa e vuravura; e na vakatulewa e vuravura, e na yalododonu kei ira na tamata e na nona yalodina.



Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
243
August 31
Reading
Hebrew Date
Psalm 145-147
Elul 21
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.

Bokks Worth Having