Wednesday 14 July 2010

King Hezekaiah’s Prayer (Ni Masu O Tui Hesekaia)

Thought: In Prayer, Always Converse And Consult With Yahweh
 ..............................
Serving For Yom Revee-ee 3rd Av, 5770
A qai taura na ivola o Hesekaia mai ligadra o ira era a talai yani qai wilika; a qai lako cake i na vale i Jiova (Yahweh) o Esekaia, qai dedeki ira e  mata i Jiova (Yahweh).  15 Oti qai masu o Hesekaia e na mata i Jiova (Yahweh) ni kaya,  16 I Jiova ni lewe vuqa (Yahweh of hosts), na Kalou (Mighty One) i Isireli, o kemuni oni dabe tiko e na deladrau na kerubimi, o kemuni na Kalou (Mighty One) duabulu ni veimatanitu kece e vuravura taucoko: o kemuni oni a buli i lomalagi kei vuravura. 17 Vakala mai na daligamuni i Jiova (Yahweh) moni rogoca, ka dolava mai na matamuni moni raica; moni rogoca na vosa nei Senakariba, e vakauta mai me mai vakalialiai kina na Kalou (Mighty One) bula.  18 E ka dina i Jiova (Yahweh), ni o ira na tui Asiria, era sa vakarusa na vei matanitu kei na nodra veivanua; 19 Era sa vakama na nodra vanua kei na nodra kalou (elohim) e na bukawaqa; baleta era sega ga ni Kalou (Mighty One), era cakacaka ni ligani tamata, buli mai na kau, na siliva kei na vatu; qori, era vakarusai rawa kina. 20 Oqori, i Jiova (Yahweh) neimami Kalou (Mighty One), moni vakabulai keimami kina mai ligana, me rawa kina vei ira na veimatanitu kece e vuravura me ra kila ni o kemuni ga oni Kalou (Mighty One), o kemuni duabulu ga.



Toro voleka Vua na Kalou (Mighty One), e na qai toro volekati iko mai o Koya. Vakasavasavataka na ligamu, o iko o tamata ivalavala ca; vakasavasavataka na vuniyalomu o iko o dauvakatitiqa.




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
195
July 14
Av 3
Psalm 13-16
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.