Sunday 16 August 2009

Dua Tale Na Parofisai (Another Prophesy)

Thoughts: Live Above Your Limitation Not Below It.

......................................................

Serving For The 16th August, 2009

A qai yaco na vosa i Jiova (Yahweh) vei Jeremaia na parofita ni kaya Oqo na veika e kaya o Jiova (Yahweh) na Kalou Elohim) i Isireli; Qo na veika mo na kaya vua na tui Jiutia, o koya e a talai iko mai vei au me mai vaqaqa na veika baleti au; Raica, na mataivalu nei Fero e a lako mai me mai vukei kemuni, sa na lesu tale i Ijipita na nodra vanua. 08 Ia o ira na Kolodiani era na lesu tale mai me mai valuta na korolevu oqo, era na qai taura vakauakaua ka vakama e na bukawaqa. 09 Oqo na veika e kaya o Jiova (Yahweh); Ni kakua ni nanuma e lomamuni e na nomuni kaya, O ira na Kolodiani era na vakasuka dina mai vei keimami; baleta o ira era na sega tale ni tu vakasuka. 10 Baleta kevaka oni na rawai ira kece na lewe ni nodra mataivalu na Kolodiani e valuti kemuni tiko, me sa lai vo ga o ira era vuetaki e na kedra maliwa; era na qai matacake na tamata kece mai na nodra dui valelaca era na qai vakama na korolevu oqo, e na bukawaqa

Jeremaia 37:6-10


Ia qai kaya vei au o Koya, “Na Noqu loloma sa rauti iko vinaka; baleta na noqu kaukaua e dau vakauasivitaki e na dela ni noqu gogo. E ka talei kina vei au, meu dokadokataka na noqu gogo, me rawa ni mai cegu toka vei au na kaukaua ni Mesaia.

2 Korinica 12:9

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

228.

August 16

Psalms 105-106

Roma 15:1-20

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).