Sunday 5 June 2011

O Yahuwe E Dau Veivakacegui (Yahweh Is The Comforter)

Thought: Healing Is Carried Out By Yahweh – Listen To Him
 ......................
Serving For Yom Reeshone, Sivan 3, 5771
NA icegu i Yahuwe (YHWH) a qai sobuti 'Asarayahu na luve i 'Odede tagane;  2 A qai lako o koya me lai sotavi Eisa oti qai kaya vua, Rogoci au Eisa, vata kei Ya'huda taucoko vata kei Biniyamini, O Yahuwe (YHWH) e na tiko vata kei iko me tawamudu ka tawamudu; kevaka moni vakaqarai koya, oni na kunei koya ia kevaka oni vakanadakui koya, o koya talega e na vakanadakui kemuni. 3 Sa dede oqo na gauna sa sega tu kina ni qarava na nodra Kalou (Mighty One) o Isira’yili e na dina, ka ra sega ni dau ciqoma na nodra ivakavuvuli na kohanimi se bula muria na nodra lawa; qori era a qai soli laivi kina vei ira na kedra meca. 4 Ia baleta na nodra lomaleqaleqa era qai masu kina vei Yahuwe (YHWH) na Kalou (MIghty One) i Isira'yili, me ra vaqarai koya, era qai kunei koya. 5 E na gauna eliu oya, ni da sega ni qarava na noda Kalou (Mighty One) e a sega na vakacegu vei koya e curu i tautuba, se vei koya e curu mai i loma, baleta na veileqa lelevu e a sauti ira tu na itaukei ni veivanua. 6 Oti keimami qai kaburaki i na veimatanitu kece kei na tamata, e na veitauni kei na veikorolelevu. 7 Baleta keimami a vakanadakuya na neimami Kalou (Mighty One) ka sega ni via rogoca na domodra na nona dau ni veiqaravi, kei ira na parofita; qori qai vakaicovitaki keimami kina me veiraurau kei na neimami cakacaka.


Oti a qai kaya vua, Kevaka moni  galeleta matua na domo i Yahuwe (YHWH) na nomuni Kalou (Mighty One), moni cakava na ka e dodonu e na nona rai, bulamuria na nona ivakaro ka taqomaka na nona lawa, Au sa na qai sega ni kauta mai vei kemuni e dua vei ira na mate ca, me vaka au a vakauta vei ira na kai Ijipita; baleta o au o Yahuwe (YHWH) na nomuni dau ni ivakabulai. 27 Era sa yaco ki Eilimi, e na vanua e tiko kina e tinikarua na mata ni waivure ka vitusagavulu na vuni niuniu;  e keya era qai birika kina na nodra keba me ra toka kina e batiniwai.



Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
156/Blog No. 1296
June 5, 2011.
Reading
Hebrew Date
Sivan 3,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.