Tuesday 16 August 2011

Dua Tale Na Parofisai (Another Prophesy)


Thoughts: YHWH Dictated The Scriptures To Selected Servants
.......................... 
Serving For Yom Shlee-shee, Av 16, 5771
A qai yaco e na ikava ni yabaki nei Yo'hoyakimi na luve i Yoshiyahu na tui Ya'huda, ni a yaco mai na nona vosa vei Yiremeyahu, o Yahuwe (YHWH), ni kaya, 2 Taura e dua na ivivivi ivola, ka vola kina na vosa kece au sa tukuna oti vei iko me baleti Isira'yili kei Ya'huda kei na veimatanitu kece sara, mai na siga au a vosa kina vei iko, mai na gauna i Yoshiyahu me yacova mai na siga oqo. 3 De dua era sa rogoca oti na vale i Ya'huda na veika ca au sa nakita tiko meu na cakava vei ira; me rawa kina ni ra saumaki kece sara mai na nodra ivalavala ca; meu qai bokoca kina na nodra talatalaidredre kei na nodra ivalavala ca. 4 O Yiremeyahu a qai kacivi Baruku na luve i Neriyahu; o Baruku a qai vola sobu ni wiligusutaka tiko vua o Yiremeyahu, na vosa kece a kaya vua o Yahuwe (YHWH) e na dua na ivivivi ivola  5 A qai vakaroti Baruku o Yiremeyahu, ni kaya, Au sa sogolati tu; au na  sega ni curu rawa i na vale i Yahuwe (YHWH); 6 O koya oqori mo lako kina mo lai wilika na ivola vivigi, me vaka o a vola niu wiligusutaka tiko vei iko, mai na vosa i Yahuwe (YHWH) vei ira na tamata e na vale i Yahuwe (YHWH) e na siga ni lolo; o iko talega mo na wilika vei ira na tamata mai Ya'huda era na lako mai, mai na nodra veikoro. 7 De dua era na qai vakacabora na masumasu e na mata i Yahuwe (YHWH), me ra qai saumaki laivi mai na nodra dui ivalavala ca; me rawa kina vei Yahuwe (YHWH) me tarova na ca sa lewa oti tu me ra na totogitaki kina; baleta e ka vakaitamera na cudru kei na leva sa cavuta oti o koya me na yaco vei ira na tamata oqo.

Tama maivei au vakatotolo, i Yauwe (YHWH) na noqu bula (soul) sa leqa tiko; kakua ni vunia na matamuni maivei au, deu na qai tautauvata kei ira era sa siro sobu tiko i na ibulubulu. 8 Vakavuna vei au meu rogoca na nomuni yalololoma e na mataka; baleta vei kemuni ga au dau vakararavi; vakavuna vei au meu kila na sala e dodonu meu muria, baleta au sa laveta cake yani na noqu bula (soul) vei kemuni 9 Vueti au, i Yahuwe (YHWH), maivei ira na kequ meca: vakatavulici au meu cakava na nomuni lewa. 10 Baleta ni o kemuni oni noqu Kalou (Mighty One), na yalomuni daumalumu  e na tuberi au i na sala ni bula (life). 11 Vakacegui i au, i Yahuwe (YHWH) e na vuku ni yacamuni; e na vuku ni nomuni yalododonu kauta laivi mai na yaloqu mai na itutu ni leqa. 12 E na nomuni yalo ni veikauwaitaki vagalui ira era cati au; ka vakrusai ira kece na meca ni noqu bula (soul); baleta o au, au nomuni dauniveiqaravi.


Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
227/Blog No. 1367
August 16, 2011.
Reading
Hebrew Date
Av 16, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.