Sunday 19 June 2011

Ya’huda Kei Isira’yili (Y’hudah and Isra’yl)

Thought: Yahweh Cares For Isra’yl And Y'hudah By Promise
 ................
Serving For Yom Reeshone, Sivan 16, 5771
Sa qai mate o Yilaisha, era qai buluti koya. E na yabaki sara ga oya era a valuta kina na vanua e dua na  ilala ni Mo'ave. 21 A qai yaco ni ra buluta tiko e dua na tamata, ni ra a raica e dua na ilala meca; era mani biuti koya ga e na ibulubulu nei Yilaisha: ni sa tukuci sobu me tara na sui nei Yilaisha, e a qai bula tale ka duri cake sara e yavana. 22 Ia na tui Arama o Hasa'yili e a vakadredretaka tiko ga na bula vei Isira'yili, e na dela ni gauna kece sara i Ye'ho'akasa. 23 Ia a yalololoma tiko vei ira o Yahuwe (YHWH), ka kauwaitaki ira, qai vuki lesu vei ira baleta ga na nona veidinadinati vata kei Avarahama, Yi'sake kei Ya'akove, qai sega kina ni via vakarusai ira, ka sega tale ga ni cemuri ira mai matana. 24 A mani mate o Hasa'yili na tui Arama; qai sosomitaki koya me tui na luvena tagane o Barahadada. 25 O Yo'asha na luve i Ye'ho'akasa, a qai taura tale mai vei Barahadada na luve i Hasa'yili, na veikoro a kovea o koya mai vei Ye'ho'akasa na tamana e na ivalu. E vakatolu na nona vakadrukai koya o Yo'asha, qai rawata lesu mai na veikoro vei Isira'yili.

E na qai yaco e na siga oya, ni na sega na rarama, ia na batabata ga kei na waicevata.7 Qo e na dua na siga e kilai vei Yahuwe  (YHWH); e na sega ni siga se bogi; e na qai yaco ni na rarama tu e na yakavi bogi. 8 E na qai yaco e na siga oya ni na drodro na wai bula mai Yerushalayimi; veimama i na wasawasa mai na tokalau ka veimama i na wasawasa mai na vuaira; e na drodro tikoga e na vula ikatakata se vula ililiwa.  9 O Yahuwe (YHWH) e na tui e vuravura raraba; e na siga oya e na dua ga o Yahuwe (YHWH) ka duabau ga na Yacana. 10 O koya e na vukica na vanua me dua na buca, mai Qeva i Rimoni e na ceva kei Yerushalayimi; ia o Yerushalayimi e na vakacerei cake, ka tawa mai na kena vei itikotiko mai na matamata i Biniyamini me yaco i na vanua ni imatai ni matamata, qai yaco sara i na matamata e na tutu ni koro, ka vaka kina mai  na valecere mai Hanana’yili me yaco i na nona iqaqi ni waini na tui. 11 Na tamata era na vakaitikotiko kina ka sa na oti vakadua na kena kalouca; o Yerushalayimi e na tawani e na bula sautu.

 
Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
170/Blog No. 1310
June 19, 2011.
Reading
Hebrew Date
Sivan 17, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.