Tuesday 21 April 2009

Me Kua Ni Dua Tale Tiko Na Nomu Kalou (There Should Not Be Another Elohim)

(This Blog is Dedicated to the Late Ana Grace Naigulevu Who Will Be Farewelled Today.)


Thought: Yahweh Needs To Be Central In Our Lives.

.................................................................................
Serving For The 21st April, 2009

A qai baci vakasoqoni ira vata tale na cauravou ni Isireli o Tevita, era le tolusagavulunaudolu. 02 Sa qai tu o Tevita vata kei ira kece na tamata era a tiko vata kei ira na tagane ni Jiutia, era qai lako i Qeba me ra lai kauta cake mai na kato ni Kalou (Elohim); na vanua oya e vakayacani tiko e na yaca i Jiova ni lewevuqa (Yahweh of Hosts), o koya e vakaitikotiko e na kedrau tadrua na kerubimi. 03 Era qai vakavodoka na kato ni Kalou (Elohim) e na dua na qiqi ni usa iyaya vou, mai na vale nei Epinatapi mai Qebia; o rau o Usa vata kei Ahiya o rau na luvei i Epinatapi, ka rau qai ulia tiko mai na qiqi ni usa iyaya, ni rau taubaletaka tiko mai muri. 04 Era qai kauta mai na kato ni Kalou (Elohim) mai na vale nei Epinatapi e tiko mai Qebia, ka liutaka tiko mai na kato o Ahiya. 05 O Tevita kei ira kece na vale nei Isireli era a qai meketaka tiko mai e na mata i Jiova (Yahweh), era yaloyalo tiko e na tabataba ni sitari kei na saipurusi, ka qiria tiko mai na api, na soliteri, na tibereli, na biukila kei na simibali.


2 Samuela 6:1-5



E na noqu masu kece e na vukumuni, au dau vakatakekere e na yalomamarau, 05 baleta na nomuni veitokani e na qaravi ni ituku­tuku vinaka mai na imatai sara ni siga me yacova mai oqo, kau dau nuidei tu e na ka sara ga oqo, ni o Koya e a tekivuna na cakacaka vinaka oqo e na kemuni maliwa, o koya talega e na tosoya tiko me yacova na siga ni noda Turaga o Jisu (Yahshua) na Mesaia.


Filipai 1:4-6.






Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

111.

Epereli 21

II Samuela 1-3

Luke 18:1-17


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).