Tuesday 14 September 2010

Raivotu Nei Sakaraia (Z’kharyah’s Vision).

Thought: “Thus Says Yahweh” Indentifies The Source Of Our Command
....................................... 
Serving For Yom Shlee-shee, 5th Tishrei, 5771
Sa qai kaya vei au o koya, Qo na vosa i Jiova (Yahweh) vei Serubavela (Z’rubavel) ni kaya, Sega e na qaqa se e na kaukaua, ia e na yaloqu (ruach) ga, e kaya o Jiova ni lewe vuqa (Yahweh Tzva’ot).  07 O cei o iko, ulunivanua levu? E na mata i Serubavela o na vaka e dua na buca;  e na qai kauta mai na uluvatu ivakadei ni yalododonu kei na yalovinaka. 08 Oti qai baci yaco tale mai vei au na vosa i Jiova (Yahweh) ni kaya: 09 Na liga i Serubavela sa vakotora oti na yavu ni valenisoro oqo; na ligana talega e na vakaotia: Oni na qai kila kina, ni talai au mai vei kemuni o Jiova ni lewa vuqa (Yahweh Tzva’ot). 10 O cei ga e beca na siga ni veika lalai?  O ira na le vitu qo era marau ni ra raica, Baleta era na rai era na qai raica na ivakabi ni vakavakarau  e na liga i Serubavela. Oqori na mata vituvitu i Jiova (Yahweh) e vakadidike wavoki tiko e vuravura raraba.



Laiva meda rogoca na itinitini ni veika kece sara: Rerevaki Jiova (Yahweh) ka bula muria na nona ivakavuvuli (mitzvot): baleta oqori na inakinaki dei ni bula vakatamata. 14 Baleta o Jiova (Yahweh) e na mai vakatulewa e na cakacaka taucoko, me baleta na veika kece; vunitaki se kilai raraba; vinaka vakaoti se vakasisila.



Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
257
September 14
Reading
Hebrew Date
Proverbs 25-27
Tishrei 6

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.