Tuesday 6 April 2010

Lesi me Tui O Saula (Saul Appointed King)

Thought: Israel Resented the Rule of Yahweh, Do We Recent Yahweh too?

Serving For The 6th March, 2009

Ia ni raici Saula tu yani o Samuela, o koya sa digitaka o Jiova (Yahweh), qai kaya o Jiova (Yahweh) vei Samuela, Raica na tamata au a tukuna vei iko! Na tamata oqo me na veiliutaki vakatui vei ira na noqu tamata.

18 ¶ A qai toro voleka vei Samuela o Saula e na matamata qai kaya, Tukuna mada mai vei au; evei beka na nona vale na daurairai. 19 Sauma o Samuel vei Saula qai kaya O au na daurairai; liu cake yani i na tikina cecere; baleta o iko o na kana vata kei au edaidai; e na mataka au na qai biuti iko mo lako, ia au na tukuna vei iko na veika kece e tiko e lomamu. 20 Ia me baleta na nomu asa era a yali e na tolu na siga sa sivi, kakua ni leqataki ira baleta era sa kune tale; Vei cei beka e toka kina na nodra inuiniu na vale nei Isireli? E sega beka ni no vei iko kei ira lewe ni vale nei tamamu? 21 Sauma o Saula qai kaya vei Samuela Raica, o yau, au dua na vei ira na kawa i Beniyamini, na mataqali lailai duadua e na loma ni kawa i Isireli ia na noqu matavuvale, e lolovira duadua vei ira na matavuvale ni mataqali Beniyamini. Na cava mo mai vosa kina vakaoqori vei au? 22 A qai kauti Saula kei na nona dauniveiqaravi o Samuela, me kauti rau i loma ni vale, vakatikori rau mai mai na tikina e uludra o ira era sureti, oya e rauta na le tolusagavulu na tamata.

1 Samuela 9:17-22


Kevaka dou lomani Au, muria na Noqu ivakaro. 16 Au na masuti Tamaqu, e na qai solia mai vei kemudou o Koya, e dua tale na Dauniveivukei, me mai tiko kei kemudou me tawamudu, 17 oya na Yalo ni dina, o koya e sega ni ciqoma rawa o vuravura, baleta e sega ni raici Koya rawa se kilai Koya; ia o kemudou dou kilai Koya baleta ni vakaitikotiko vei kemudou ka tiko e lomamudou.

Joni 14:15-17


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

96

April 6

Judges 18-19

Luke 10:25-42

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).