Monday 31 May 2010

Na iVola ni Kawa (Geneologies)

Thought: Genealogies Proves That Yahweh Is Concerned With Individuals.
...................................................

Serving For Yom Shaynee, 18th Sivan 5770

O ira na luvei Keilebi na taci iJeramila: o Elishamai na nona ulumatua, o koya e a tamai Sifa; 42 ia o ratou na luve i Maresha tagane, na tama i Hebarona, e bau kina o Kora, Tapua, o Rakimi, kei Sherema; 43 ia o Sherema a tamai Rahama, na tamai Jorikoama; ia o Jorikoama a tamai Samai. 44 O Aufana, na wati i Keilebi lailai a tinai Horana, 45 ia o Horana a qai tamai Qosohana, 46 O ira na luvei Shamai tagane o Maona; o Maona a qai tamai Becasura. 47 O ira na luvei Yadai tagane: eratou bau kina o Reqema kei Jocame, o Qeshema kei Peleta kei Efaha vata kei Shaafa 48 O Maaka, e dua na wati i Keileba lailai a tinai Sheberi kei Tirihana. 49 E a tinai Shaafa talega na tamai Madamana kei Sheva na tamai Makabena, ka tamai Qibea; ia a luvei Keileba yalewa o Akesa. 50 Qo i ira na luvei Keileba, na luvei Hura, na ulumatua nei Efarata; o Shobai a sucu mai Kirijaca-narini

1 Veigauna 2:41-50



A qai yaco mai vei au na vosa i Jiova (Yahweh) ni kaya, 05 Niu sebera ni buli i iko e na katonigone, au sa kilai iko oti tu; ia ni o sebera ni sucu mai na katonigone, au a sa vakatabui iko oti ka lesi i iko mo nodra parofita na veimatanitu.

Jeremaia 1:4-5.


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Hebrew Date

Reading

151

May 31

Sivan 18

2 Chronicles 1-3

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.