Friday 18 March 2011

Na iValu Mai Jeriko (The Battle at Yerico).

Thoughts: In Every Endeavors Sin Causes Failure

..........................
Serving For Yom Ha Shee-Shee, Adar-Bet 11, 5771
A sa qai sogolaki tu vakadua o Jeriko baleta ni ra sa tiko na luve i Isira’yili; sa sega tale ni dua e curu yani, se curu mai. 2 Sa qai kaya vei Josua o Jiova (Yahweh), Raica, au sa soli i Jeriko i na qeteqete ni ligamu, vata kei ira na nodra tui, kei na nodra mataivalu. 3 O kemuni moni na wavokita na korolevu, ira kece na tamata ni ivalu, moni taubale wavokita vaka dua e na dua na siga. Qori moni na cakava tiko me ono na siga. 4 E vitu na bete me ra na taura tiko na biukila, me ra qai uvuca e na mata ni kato; ia e na ikavitu ni siga, moni na qai tayabe wavokita na korolevu vakavitu, oti me ra qai uvuca na biukila o ira na bete. 5 E na qai yaco, ni ra sa uvuca na biukila, ni oni sa rogoca na voqa ni biukila, me ra kaila vata na tamata kece e na dua na kaila levu; qori era na bale vakadua i ra na bailalaga ni korolevu, me ra qai lako cake na tamata yadua vakadodonu ga mai na vanua era tu kina.

Laiva meda toboki ira na fokisi, na fokisi lalai era vakacaca tiko e na loganivaini, Baleta era se qai tutubu tiko mai na vua ni vaini.

Baleta na siga oqo, na kohena e na vakacabora e dua na isoro e na vukumuni, me rawa ni on i na  vakasavasava mai na nomuni ivalavala ca, me rawa ni oni na savasava e mata i Jiova (Yahweh). 31 Qo e na Siga ni vakacecegu moni vakacegu kina, ia moni vakamalumalumutaki kemuni vakataki kemuni; qo me ilesilesi tawa mudu.\

Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
77/Blog No. 1217
March 18, 2011.
Reading
Hebrew Date
Adar Bet 11,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.