Tuesday 11 May 2010

Na I Otioti Ni Vosa I Davide (The Last Words of David)

Thought: Last Words Are Important: Here are David’s and Yahshua’s

.....................................

Serving for the 11th May, 2010

Oqo na iotioti ni vosa nei Davide. O Davide na luve i Jese tagane, o koya na lumuti, o koya e sa vakadeitaki na nona veiliutaki, o koya e a lesi i koya na Kalou (MIghty One) i Ya’akove, me daunisame kamikamica ni Isireli, 02 Na Yalo i Jiova a vosa e na gusuqu; ia na nona vosa sa toka qo e yamequ. 03 Na Kalou (Mighty One) i Isireli e kaya, O koya e vakaitamera duadua e Isireli e kaya vei au: O Koya e dauvakavulewa vei ira na tamata e dodonu me ra yalododonu, me liutaki ira era rerevaki Jiova (Yahweh). 04 O koya e na tautauvata kei na rarama ni mataka ni cadra na matanisiga, e na dua na mataka e sega na kena o; na mataka e galala mai na uca ia e vakavuna ga na kadre ni co. 05 E sega beka ni donu na noqu vale vei Jiova (Yahweh)? Baleta o koya ga a vakaduria vata kei au e dua na veidinadinati e tawamudu, e maqosa ka dei e na veika kece; baleta o koya oqori e na vakayacora na veika kece au gadreva kei na lewa kece au vakatauca. 06 Ia o ira na tamata era sega ni vakalou era vaka na votonikau kaukaua, baleta era na sega ni tarai rawa e na liga:

2 Samuela 23:1-6


“Ni sa sobuti kemudou oti na Yalo Tabu, dou na qai ciqoma na kaukaua; dou na qai Noqu ivaka­dinadina e Jerusalemi, e Jiudia raraba vata kei Samaria, me yaco i na mua yawa duadua kei vuravura.”

Cakacaka 1:8

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

131

May 11

2 King 1-3

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.