Wednesday 3 August 2011

Na Qaciqacia (Hard Headedness)


Thought: Be Ready To Adjust To Yahweh’s Admonition
 .......................
Serving For Yom Revee-ee, Av 3, 5771
O Sedekaiya e a yabaki ruasagavulu ka dua e na gauna a tekivu me veiliutaki kina vakatui, a qai tui tiko mai Yerushalayimi me tinikadua na yabaki. 12 A dau cakava na veika ca e na mata i Yahuwe (YHWH) na nona Kalou (Mighty One), ka sega ni yalomalumu e na mata i Yiremeyahu na parofita, o koya e dau parofisai mai na gusu i Yahuwe (YHWH). 13 E a vakavunene talega o koya vei  Nevukadanesa na tui, o koya e a cakava vua me bubului e na yaca i Yahuwe (YHWH); oti qai vakadomoqataki koya vakataki koya ka vakaukauataka na vuniyalona, qai sega ni via masu e na mata i Yahuwe (YHWH) na Kalou (Mighty One) i Isira'yili. 14 Qai kuria ni o ira na nodra iliuliu na kohanimi kei ira na Li’vi’imi vata kei ira na tamata, era sa bula muria tiko na ivalavala vakasisila ni matanitu; era qai vakadukadukalitaka na vale i Yahuwe (YHWH) e a vakatabuya o koya mai Yerushalayimi. 15 Ia o Yahuwe (YHWH) na nodra Kalou (Mighty One) na tamadra, a qai vakauta yani vei ira na nona dau ni vakauitukutuku, me vakasalataki ira vakavinaka, baleta ni dau lomani ira na nona tamata kei na nona isoqosoqo a digitaki ira o koya. 16 Ia o ira, era a qai dredrevaki ira na dau ni vakauitukutuku a talai ira yani o Yahuwe (YHWH), ka cata na nodra vosa, era qai vakasewasewani ira na nona parofita, me yacova ni sa tubu na nona cudruvi ira na nona tamata o Yahuwe (YHWH); ka sa sega tale ni dua na kena iwali.

Au na vakamuduo vei kemuni, i Yahuwe (YHWH) na noqu Kalou (Mighty One)  e vuniyaloqu taucoko; au na doka na yacamuni me sega ni mudu 13 Baleta e ka levu na nomuni loloma vei au: Oni sa vueta na noqu bula (soul) mai na buto titobu kei She’ola. 14 Kemuni na Kalou (Mighty One), o ira na tamata viavialevu era sa mata mai me ra saqati au, na nodra isoqosoqo na tamata itovo kaukaua sa vaqara mai na noqu bula (soul), era sega ni bau galeleti kemuni; 15 Ia o kemuni i Yahuwe (YHWH) na Kalou (Mighty One) oni sinai vutuvutu e na yaloyalovinaka ka dau loloma, oni dau vosovosota vakadede ka sinai vei kemuni na loloma (mercy) kei na dina. 16 Ni vuki mai vei au ka lomani au; solia mai na kaukaua vua na nomuni dauniveiqaravi, vueta na luvenatagane na nomuni vada.


Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
214/Blog No. 1354
August 3, 2011.
Reading
Hebrew Date
Av 3, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.