Thursday 17 December 2009

Na iTovo Kilikili (Orderly Manner).

Thoughts: Always Seek Yahweh If You Want To Know The Truth

.......................................................

Serving For The 17th December, 2009

PAULA, e dua na italai ni Kalou (Yahweh), ka dua na apositolo nei Jisu (Yahshua) na Mesaia, e na vuku ni nodra vakabauta o ira era digidigi ni Kalou (Yahweh), kei na kena kilai na dina e kune e na itovo vakalou; 02 e na inuinui ni bula tawamudu, a yalataka na Kalou (Elohim) dina, e na dua na gauna makawa sara. 03 E na kena gauna lokuci sa qai vakatakila na Nona vosa, e na neitou ivunau, kau a lesi kina me vaka na Nona digidigi na Kalou (Yahweh) na noda ivakabula (Saviour). 04 Vei Taito (Titus), na luvequ dina e na noda vakabauta: na yalololoma kei na vakacegu mai Vua na Kalou (Yahweh) na Tamada, kei na noda Turaga o Jisu (Master Yahshua) na Mesaia na noda iVaka­bula.

05 ¶ E na vukuni ka oqo, au a biuti iko tiko kina mai Kiriti, mo vakavinakataka na veika e se leqa tu, ka mo lesi i ira na qase ni lotu, e na veikoro lelevu taucoko, me vaka na noqu ivakaro vei iko.

Titus 1:1-5



Ia na tamata kece, me veiraurau kei na ilesilesi sa vota vua na Kalou (Elohim) kei na tamata kece me vaka na Nona veikacivi vua na Kalou (Master) laiva me muria vinaka. Oqo au vakarota talega e na vei isoqosoqo kece.

1 Korinica 7:17


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

352

December 17

Obadiah

Revelation 8.

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).

1 comment:

Anonymous said...

thanks in the course of this delicate tips and exceptionally pleasant blogs 753258LGN
viagra