Saturday 24 April 2010

Vakarabailevutaka na Nona Vanua o Isireli (Israel Widen her Territories)

Thought: Gaining In Life: You Can ,If Yahweh Is With You.

.................................

Serving For The 24th April, 2010

A qai yaco ni oti oqo, ni a valuti ira na kai Filisitia o Davide ka vakadrukai ira; o Davide a qai tauri Ramaciqema mai vei ira na kai Filisitia. 02 Oti qai vakadrukai ira na Moabaiti, vqai vesuki ira e na dela ni qele, qai vakarautaki ira e na dua na dali ni ivakavakarau; a vakarautaka e rua na iyatu me ra na vakamatei, kei na dua na iyatu taucoko me ra vakabulai tiko. Era qai yaco me ra dauniveiqaravi vei Davide o ira na Moabaiti, me ra dau kauta mai vua na ivakacavacava. 03 A qai vakadrukai ira na Hadaresa, na luvei Rehobo na tui Soba, ni toso o koya me lai taura ka lewa na uciwai o Uferetisi. 04 A qai taura mai vua, o Davide, e duanaudolu vitunadrau na qiqi ni ivalu kei na ruasagavulu na udolu na sotia dau taubale; e a vakarusa kece na qiqi ni ivalu o Davide vakavo ga e duanadrau na qiqi ni ivalu. 05 Ia ni ra mai vukei Hadaresa na tui Soba o ira na Edomaiti kei ira na Arameani mai Damasiko, o Davide a qai ravuta e ruasagavulu ka rua na udolu na tagane vei ira na Edomaiti. 06 A qai biuti ira na Kovana me ra tiko mai Edomi kei Damasiko; ia o ira na Edomaiti era a qai dau veiqaravi vei Davide ka dau sauma mai na ivakacavacava. A taqomaki Davide tiko o Jiova (Yahweh) e na veivanua kece e dau lako kina..

2 Samuela 8:1-6


Vakarabailevutaka na vanua ni nomu valelaca, ka dedeka yani na ilatilati ni nomu itikotiko; kakua ni manini, vakabalavutaka yani na nomu dali, ka vakaukauataka na duru ni ivakadre ni nomu valelaca;

Aisea 54:2



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

114.

April 24

2 Samuela 10-12

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.

No comments: