Tuesday 11 May 2010

Na I Otioti Ni Vosa I Davide (The Last Words of David)

Thought: Last Words Are Important: Here are David’s and Yahshua’s

.....................................

Serving for the 11th May, 2010

Oqo na iotioti ni vosa nei Davide. O Davide na luve i Jese tagane, o koya na lumuti, o koya e sa vakadeitaki na nona veiliutaki, o koya e a lesi i koya na Kalou (MIghty One) i Ya’akove, me daunisame kamikamica ni Isireli, 02 Na Yalo i Jiova a vosa e na gusuqu; ia na nona vosa sa toka qo e yamequ. 03 Na Kalou (Mighty One) i Isireli e kaya, O koya e vakaitamera duadua e Isireli e kaya vei au: O Koya e dauvakavulewa vei ira na tamata e dodonu me ra yalododonu, me liutaki ira era rerevaki Jiova (Yahweh). 04 O koya e na tautauvata kei na rarama ni mataka ni cadra na matanisiga, e na dua na mataka e sega na kena o; na mataka e galala mai na uca ia e vakavuna ga na kadre ni co. 05 E sega beka ni donu na noqu vale vei Jiova (Yahweh)? Baleta o koya ga a vakaduria vata kei au e dua na veidinadinati e tawamudu, e maqosa ka dei e na veika kece; baleta o koya oqori e na vakayacora na veika kece au gadreva kei na lewa kece au vakatauca. 06 Ia o ira na tamata era sega ni vakalou era vaka na votonikau kaukaua, baleta era na sega ni tarai rawa e na liga:

2 Samuela 23:1-6


“Ni sa sobuti kemudou oti na Yalo Tabu, dou na qai ciqoma na kaukaua; dou na qai Noqu ivaka­dinadina e Jerusalemi, e Jiudia raraba vata kei Samaria, me yaco i na mua yawa duadua kei vuravura.”

Cakacaka 1:8

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

131

May 11

2 King 1-3

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.

No comments: