Monday 31 May 2010

Na iVola ni Kawa (Geneologies)

Thought: Genealogies Proves That Yahweh Is Concerned With Individuals.
...................................................

Serving For Yom Shaynee, 18th Sivan 5770

O ira na luvei Keilebi na taci iJeramila: o Elishamai na nona ulumatua, o koya e a tamai Sifa; 42 ia o ratou na luve i Maresha tagane, na tama i Hebarona, e bau kina o Kora, Tapua, o Rakimi, kei Sherema; 43 ia o Sherema a tamai Rahama, na tamai Jorikoama; ia o Jorikoama a tamai Samai. 44 O Aufana, na wati i Keilebi lailai a tinai Horana, 45 ia o Horana a qai tamai Qosohana, 46 O ira na luvei Shamai tagane o Maona; o Maona a qai tamai Becasura. 47 O ira na luvei Yadai tagane: eratou bau kina o Reqema kei Jocame, o Qeshema kei Peleta kei Efaha vata kei Shaafa 48 O Maaka, e dua na wati i Keileba lailai a tinai Sheberi kei Tirihana. 49 E a tinai Shaafa talega na tamai Madamana kei Sheva na tamai Makabena, ka tamai Qibea; ia a luvei Keileba yalewa o Akesa. 50 Qo i ira na luvei Keileba, na luvei Hura, na ulumatua nei Efarata; o Shobai a sucu mai Kirijaca-narini

1 Veigauna 2:41-50



A qai yaco mai vei au na vosa i Jiova (Yahweh) ni kaya, 05 Niu sebera ni buli i iko e na katonigone, au sa kilai iko oti tu; ia ni o sebera ni sucu mai na katonigone, au a sa vakatabui iko oti ka lesi i iko mo nodra parofita na veimatanitu.

Jeremaia 1:4-5.


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Hebrew Date

Reading

151

May 31

Sivan 18

2 Chronicles 1-3

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.

No comments: